Bernhard Hansens veg 9

Tromsø

Soverom
8 stk
Størrelse
248m2
Prisantydning
10 500 000,-

Bernhard Hansens veg 9 - Stor boligeiendom med svært gode leieinntekter !! Boligen er fordelt på tre plan med 3 godkjente boenheter og 2 boenheter som ikke er byggesøkt Tromsø kommuene.  Eiendommen er tilrettelagt for utleievirksomhet med god tekni sk standard og et matrialvalg som vurderes som svært bestandig. Nye eier kan såleds forvente seg en svært hyggelig kontanstrøm og lave driftskostnader. Eiendommen har en sental beliggenhet i et svært attraktiv og barnevennlig område. Det er kun 10 minutters gange til sentrum og nærhet til bussholdeplass med hyppige avganger blant annet til UNN og UiT. Høydepunkter: kr 58 000,- i leieinnteker pr. mnd.. Attraktiv beliggenhet i blindveg. Sentralt. Rikelig med parkering. Fin utsikt. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal ... Les mer

Prisantydning: 10 500 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 248m2
Bruksareal: 248m2
Soverom: 8
Byggeår: 1926

Se full beskrivelse

Eiendom Bernhard Hansens veg 9
9007 Tromsø
Oppdragsnummer 52-22-0260
Totalvurdering Stor boligeindom med svært gode leieinntekter !!

Boligen er fordelt på tre plan med 3 godkjente boenheter og 2 boenheter som ikke er byggesøkt Tromsø kommuene. Boligen i dag består av åtte soverom, fem bad, to stuer, tre kjøkken/stuer og flere entréer. Eiendommen holder en god teknisk standard og et matrialvalg som vurderes svørt bestandig. Nye eier kan såleds forvente seg en svært hyggelig kontanstrøm og lave driftskostnader.

Eiendommen ligger i et svært attraktiv til i et barnevennlig område med kun 10 minutters gange til sentrum. Kort avstand til barnehage, skole, lekeplass, Alfheim Stadion og de flotte rekrasjonsområdene på toppen av Tromsøya. Nærhet til bussholdeplass med hyppige avganger blant annet til UNN og UiT.

Det står en garasje med enkel standard på tomten, denne har behov for modernisering. Gode muligheter for parkering på gruset gårdsplass.

Høydepunkter:

Kr. 58 000,- i leieinntekter pr. mnd.
Påkostet og godt vedlikeholdt
Sentral og attraktiv beliggenhet
Blindveg
Parkering på tomt
Flott utsikt

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 358 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger i området Bekkevoll/Alfheimmyra, litt sør på Tromsøya. Gangvei til både barnehage, skoler og dagligvarebutikk. ca.15 min til Tromsø Sentrum og alle fasilitetene du kan finne der. Tur- og friluftsområder i nærheten.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1926
Areal Primærrom: 248 kvm, Bruksareal: 248 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod). Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 5, Soverom: 8, Bad: 5, Antall rom: 13
Byggemåte Enkel bygningsbeskrivelse:
Hovedbolig - Taktekking i steinbelagte stålplater. Vindski i tre. Takrenner og nedløpsrør i metall. Bindingsverk i trekonstruksjon. Stående bordkle. Mønet skråtak i tre. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Bygningen har en teak hovedytterdør og to malte hovedytterdører. Etasjeskiller antatt i trekonstruksjon mellom kjeller/krypkjeller, 1. 2. og 3. etg. Bygningen har krypkjeller under trebjelkelag og stubbegulv. Det er også en liten kjeller fra opprinnelig bolig.

Garasje fra 1970 - Fundamentert direkte på grunn. Yttervegg i trekonstruksjon. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Stående utvendig trekledning.
Taktekking i blikkplater. Garasjen har ikke takrenner, beslag og nedløpsrør. Vindski i tre. Treport.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 21.09.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest på fasadeendring og innredning av loft til boenhet, datert 05.01.2015. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Leilighet 1 (første etasje) - to soverom, stue/kjøkken, bad og entré.
Leilighet 2 (første etasje) - soverom, kjøkken, stue, bad og entré.
Leilighet 3 (andre etasje) - soverom, stue/kjøkken, bad og entré.
Leilighet 4 (andre etasje) - to soverom, bad, stue/kjøkken og entré.
Leilighet 5 (tredje etasje) - to soverom, kjøkken, stue, bad og entré.

Veranda 1. etg. leilighet 1 på ca. 11 m² med trerekkverk. Utgang fra stuen.
Veranda 1. etg. leilighet 2 på ca. 10 m² med trerekkverk. Utgang fra soverom.
Veranda 2. etg. leilighet 4 på ca. 10 m² med trerekkverk. Utgang fra soverom.
Veranda 3. etg. leilighet 5 på ca. 5 m² med trerekkverk. Utgang fra stuen.

Garasje med enkel standard.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 21.09.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: I hovedsak preget av malte flater, flis og belegg.
Vegger: I hovedsak preget av malte flater, trepanel og fliser.
Himlinger: I hovedsak preget av malte flater og trepanel.

Overflater fremstår med normal bruksslitasje i forhold til alder.

Leilighet 1 - våtrom - bad/vaskerom:
Fliser på gulv og malt våtromsstrie på vegg. Malt himling. Heldekkende servant med underskap. Speil med lys og stikkontakt. Dusjkabinett og frittstående toalett. Elektrisk vifte og tilluftsspalte under dør. Varme i gulv og uttak for vaskemaskin.

Leilighet 1 - kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Flislagt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Innebygd kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp.

Leilighet 2 - våtrom - bad/vaskerom:
Fliser på gulv og malt våtromsstrie på vegg. Malt himling. Heldekkende servant med skuffeseksjon. Speil med lys og stikkontakt. Dusjkabinett og frittstående toalett. Elektrisk vifte og tilluftsspalte under dør. Varme i gulv og uttak for vaskemaskin.

Leilighet 2 - kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg og flislagt over benkeplater. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Integrert kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Leilighet 3 - våtrom - bad/vaskerom:
Vegger er delvis belagt med flis og delvis malt våtromsstrie . Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med skuffer. Glatte fronter med skuffehåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Sideskap ved speil. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk avtrekk.

Leilighet 3 - kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Fliser over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Integrert: kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Leilighet 4 - våtrom - bad/vaskerom:
Fliser på gulv og malt våtromsstrie på vegg. Malt himling. Heldekkende servant med underskap. Speil med lys og stikkontakt. Dusjkabinett og frittstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk vifte. Varme i gulv og uttak for vaskemaskin.

Leilighet 4 - kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i stein med oppvaskkum. Flislagt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Integrert kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Leilighet 5 - våtrom - bad/vaskerom:
Fliser på gulv og malt plater på vegg. Malt himling. Heldekkende servant med skuffer. Speil med lys og stikkontakt. Dusjkabinett og frittstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk vifte. Varme i gulv og uttak for vaskemaskin.

Leilighet 5 - kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Flislagt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Integrert kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i leilighet 1-3 og 5 har kobberrør med plastkapper. Leilighet 4 har rør i rør.
Trykkvann i rør-i-rør system. Fordelerskap med stoppekraner. Drens til våtrom (gulv med sluk). Kursfortegnelse og merkede rørføringer.
Boligen har flere stoppekraner inne i boligen og 2 stk. stoppekraner utenfor boligen.
Synlige avløpsrør i plast.
Skjulte deler er av ukjent materiale.
Boligen har naturlig ventilasjon og mekanisk ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter og 120 liter montert i kjeller/krypkjeller. Varierende alder fra 1997 - 2015.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:

TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

BOLIGBYGG MED FLERE BOENHETER:

TG2:
Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.

Tomteforhold > Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ukjent type/alder/løsning på drenering og tettesjikt på grunnmur.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er registrert løs puss på muroverflater.

TG ikke undersøkt:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.

Tomteforhold > Byggegrunn

LEILIGHET 1:

TG2:
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom
Det er ikke tettet rundt rørgjennomføringer i vegg.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Fall fra dør til sluk er 15 mm. Krav er 25 mm.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Sluket var ikke rengjort så det var ikke mulig å se hverken slukmansjett eller membran.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

TG ikke undersøkt:
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad/vaskerom

LEILIGHET 2:

TG2:
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen Slukmansjet/membran er ikke synlig i slukring.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

TG ikke undersøkt:
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad/vaskerom

LEILIGHET 3:

TG2:
Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trapp skal ha forsvarlig rekkverk og solid håndlist på begge sider (fra 1967-forskrift).

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.

Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

TG ikke undersøkt:
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad/vaskerom

Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

LEILIGHET 4:

TG2:
Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trapp skal ha forsvarlig rekkverk og solid håndlist på begge sider (fra 1967-forskrift).

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Slukmansjett/membran er ikke synlig i klemring.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

TG ikke undersøkt:
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

LEILIGHET 5:

TG2:
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Slukmansjett/membran er ikke synlig i klemring.

Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

TG ikke undersøkt:
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad/vaskerom

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 21.09.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av strøm og ildsted. I hovedsak ved hjelp av gulvvarme, panelovner og varmepumpe. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering I garasje og på gruset gårdsplass.
Tomten Areal: 1 244 kvm, Eierform: Fellestomt

Lett skrånende tomt. Gruset gårdsplass med plass til parkering.
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til byggeområder og boligbygg jf. reguleringsplan datert 22.08.1961.

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 10 500 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en
rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 21.09.22
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 202 300,-
Formuesverdi sekundærbolig: 7 928 280,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021. Disse tallene er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 42 980,- pr. År.
Adgang til utleie Boligen kan i sin helhet leies ut.
Leieinntekter 58 000 pr. mnd
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Heftelser:
1921/900352-1/97BEST. OM ADKOMSTRETT
27.05.1921

1926/901532-1/97BESTEMMELSE OM VEG
15.04.1926 Rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:539
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om vannledning

1950/3394-1/97BESTEMMELSE OM VEG
15.07.1950 Rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1143
Rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1143 Snr:1
Rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1143 Snr:2

1954/5416-1/97BESTEMMELSE OM VEG
09.11.1954 Rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1452

1955/285-1/97BESTEMMELSE OM VEG
29.01.1955 Rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:1461

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Egenerklæringsskjema
Ferdigattest
Tegninger
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Grunnkart
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Matrikkelrapport oversendt fra Tromsø kommune 26.07.2022 er eiendommen oppført med tre boenheter. Det bemerkes dog fra megler at oversendt tegningsmateriale er vanskelig å tolke og riktigheten av disse kjøpers ansvar og risiko. Eiendommen har over lengre tid vært leid ut og ny eier må således forvente og tåle en høyere grad av overflate slitasje enn hva some normalt kan forventes.

Selger opplyser:
I 2014 ble bygget renovert og bygget om. Det ble godkjent ytterligere 1 boenhet, slik at bygget nå består av 1 hovedenhet og 2 godkjente boenheter, totalt 3 byggegodkjente boenheter.
Hovedenheten (A) er deretter delt inn med 2 separate utleienheter i tillegg til hovedenheten. Denne ombygging er gjennomført iht. tek10, men er ikke byggesøkt Tromsø kommune.

Opplysninger om oppgraderinger/ombygging fra selger:
Det er lagt ny kloakk i veien ned til offentlig anlegg i 2018.
Huset ble vesentlig ombygget/tilbygget i 1970.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 99457000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Bernhard Hansens veg 9 - Presentert av SNE eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Velkommen til Bernhard Hansens veg 9 - Presentert av SNE eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Stor modernisert enebolig med fin utsikt!
Stor modernisert enebolig med fin utsikt!
Planskisse første etasje
Planskisse første etasje
Planskisse andre etasje
Planskisse andre etasje
Planskisse tredje etasje
Planskisse tredje etasje
Leilighet 1 - Praktisk kjøkken med god benkeplass
Leilighet 1 - Praktisk kjøkken med god benkeplass
Leilighet 1 - Lys og fin stue/spisestue
Leilighet 1 - Lys og fin stue/spisestue
Leilighet 1 - Soverom med utgang til terrasse
Leilighet 1 - Soverom med utgang til terrasse
Leilighet 1 - Stor veranda som gir et eget uterom
Leilighet 1 - Stor veranda som gir et eget uterom
Leilighet 1 - Membran og flis fornyet i 2014
Leilighet 1 - Membran og flis fornyet i 2014
Leilighet 2 - Åpen stue- og kjøkkenløsning samt store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp
Leilighet 2 - Åpen stue- og kjøkkenløsning samt store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp
Leilighet 2 - Fin utsikt mot Tromsdalen med Fjellheisen
Leilighet 2 - Fin utsikt mot Tromsdalen med Fjellheisen
Leilighet 2 - Soverom med plass til dobbeltseng og oppbevaring
Leilighet 2 - Soverom med plass til dobbeltseng og oppbevaring
Leilighet 2 - Flis og membran fornyet i 2014
Leilighet 2 - Flis og membran fornyet i 2014
Leilighet 3 - Åpen stue- og kjøkkenløsning samt integrerte hvitevarer
Leilighet 3 - Åpen stue- og kjøkkenløsning samt integrerte hvitevarer
Leilighet 3 - Soverom med god plass til seng og oppbevaring
Leilighet 3 - Soverom med god plass til seng og oppbevaring
Leilighet 3 - Bad med dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og heldekkende servant
Leilighet 3 - Bad med dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og heldekkende servant
Leilighet 4 - Kjøkken med integrerte hvitevarer
Leilighet 4 - Kjøkken med integrerte hvitevarer
Leilighet 4 - Romslig stuedel med flere møbleringsmuligheter
Leilighet 4 - Romslig stuedel med flere møbleringsmuligheter
Leilighet 4 - Utsikt fra stue
Leilighet 4 - Utsikt fra stue
Leilighet 4 - Nytt bad etablert i 2014
Leilighet 4 - Nytt bad etablert i 2014
Leilighet 4 - Soverom 1
Leilighet 4 - Soverom 1
Leilighet 4 - Soverom 2 har utgang til sørvestvendt terrasse
Leilighet 4 - Soverom 2 har utgang til sørvestvendt terrasse
Leilighet 4 - Terrasse med gode solforhold
Leilighet 4 - Terrasse med gode solforhold
Leilighet 5 - Solid kjøkken med flislagt vegg over benkeplate
Leilighet 5 - Solid kjøkken med flislagt vegg over benkeplate
Leilighet 5 - Egen stue med plass til ønsket møblement
Leilighet 5 - Egen stue med plass til ønsket møblement
Leilighet 5 - Soverom 1
Leilighet 5 - Soverom 1
Leilighet 5 - Soverom 2
Leilighet 5 - Soverom 2
God plass til parkering på gruset gårdsplass
God plass til parkering på gruset gårdsplass
Langsgående veranda ved entré i andre etasje
Langsgående veranda ved entré i andre etasje
Boligen er betydelig ombygget og modernisert siden byggeår
Boligen er betydelig ombygget og modernisert siden byggeår
Vinduer skiftet i første etasje i 2020
Vinduer skiftet i første etasje i 2020
Romslig tomt
Romslig tomt