Grønnegata 117

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
70m2
Prisantydning
3 590 000,-

Grønnegata 117 - Spennende halvpart av tomannsbolig med sentral beliggenhet nord i Tromsø Sentrum. Boligen var et av de første av de gamle trehusene i sentrum som ble helrenovert (på 90-tallet), noe eierne fikk pris for. Her har du et utmerket utga ngspunkt for å skape et lunt og trivelig hjem.  Dagligvare, treningssenter, busstopp, rekreasjonsområder, kafeer og restauranter finnes i umiddelbar nærhet. Bussforbindelsene tar deg direkte til UiT/UNN og Jekta m.m. Høydepunkter: Parkering på oppstillingsplass.. Stor, skjermet felles markterrasse i bakgården.. Flere boder med god oppbevaringsplass.. Mulighet for beboerparkering i sentrum.. Sentral beliggenhet med gåavstand til "alt".. Svært gode bussforbindelser og dagligvare i umiddelbar nærhet.. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 590 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 70m2
Bruksareal: 70m2
Soverom: 2
Byggeår: 1856
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Grønnegata 117
9008 Tromsø
Oppdragsnummer 52-22-0288
Totalvurdering Grønnegata 117 - Spennende halvpart av tomannsbolig med sentral beliggenhet nord i Tromsø Sentrum. Her får du mye sjarm og historie i veggene, noe som gir et utmerket utgangspunkt for å skape et lunt og trivelig hjem. I tillegg har du gåavstand til alt du måtte trenge i det daglige.

Boligen ligger sentralt til i Tromsø Sentrum og et steinkast unna dagligvare, treningssenter, skole, barnehager, parker og bussforbindelse. Med buss kommer du deg enkelt til fastlandet, UIT/UNN og Langnes Handelspark. Med noen få minutters gange er man på toppen av Tromsøya, med flotte turområder som Prestvannet og lysløypa.

Høydepunkter:

- Boligen har mye sjarm og historie i veggene.
- Parkering på oppstillingsplass.
- Stor, skjermet felles markterrasse i bakgården.
- Flere boder med god oppbevaringsplass.
- Mulighet for beboerparkering i sentrum.
- Sentral beliggenhet med gåavstand til "alt".
- Svært gode bussforbindelser og dagligvare i umiddelbar nærhet.
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 483 snr. 1 i Tromsø kommune
Beliggenhet Meget sentralt beliggende i sentrum nord. Bolig, næring og offentlig virksomhet i nærområdet. Kort vei til alt av sentrums fasiliteter med dagligvare, cafeer, restauranter, treningssenter mv. Meget gode bussforbindelser til UiT/UNN, Jekta/flyplassen og fastlandet.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Tomannsbolig
Byggeår 1856
Areal Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 2, Antall rom: 4
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Tromsø kommunes arkiv. Boligen er oppført i ca 1856, noe som er før bygningsloven trådte i kraft for hele landet i 1965, og det er ikke uvanlig at det i mange kommuner er mangelfulle arkiv for tiden før 1965.

Ifølge Tromsø kommune foreligger det heller ikke tegninger fra byggeår i Tromsø kommunes arkiv, og megler har derfor ikke kunnet foreta kontroll av dagens bruk opp mot eventuelle godkjente tegninger. Det foreligger tegninger fra seksjonering datert 24.01.2003 der soverom i kjelleretasje er benevnt som disp. rom. Bruksendring fra s-rom (disp. rom) til p-rom (soverom) er søknadspliktige tiltak og kjøper overtar ansvar og risiko knyttet til dette. Konf megler for mer info.
Innhold Inngår i P-rom:
1 etasje: Stue, kjøkken, bad/vaskerom og soverom.
Kjeller: Kjellerstue, bad og soverom.

Inngår i S-rom:
Bod i kjeller.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Edmund Hansen datert 03.10.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv er i hovedsak preget av: Laminat. Flis.
Vegger er i hovedsak preget av: Malt trepanel.
Himlinger er i hovedsak preget av: Malt trepanel.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum.
Flislagt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk.

Bad:
Bad 1: Vegger er belagt med malt trepanel. Himling med malte plater. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med profilerte dører og håndtak.
Nedfelt vask. Veggmontert speil og lys. Gulvmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin.
Bad 2: Vegger er belagt med våtromsplater og malt trepanel. Himling med trepanel. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Veggmontert vask og veggmontert speil.
Dusjkabinett. Elektrisk styrt vifte.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
- Utvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk.

TG2:
- Taktekking: Det er enkelte knekte taksten.
- Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.
- Vinduer: Det er avvik: Det ble ikke observert eller opplyst om punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage.
Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen.
- Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
- Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
- Pipe og ildsted: Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. Ny lettvegg montert for nært feieluke.
- Rom Under Terreng: Kjeller har begrenset ventilering/luftgjennomstrømning. Få ventiler. Dette skaper en tung og stillestående luft.
- Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Trapp skal ha forsvarlig rekkverk og solid håndlist på begge sider (fra 1967-forskrift).
- Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører. Noen dører tar i karm. Blant annet gjelder dette bad - og soveromsdør.
- Bad kjeller: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Fallforhold har avvik i forhold til referansenivå. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. På befaringstidspunktet stod det et stort og tungt dusjkabinett over sluken, som var vanskelig å flytte på alene. Våtrommet mangler tilluftsventilering, feks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene.
- Bad/vaskerom 1. etasje: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Fallforhold har avvik i forhold til referansenivå. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Tettesjiktet rundt sluket (klemring) er ikke utført fagmessig. Membran/mansjett er ikke synlig i klemring. Tilstandsgrad gitt pga nevnte forhold. Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, feks. spalte/ventil ved dør.
Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs,
og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene.
- Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
- Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
- Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank.
Avrenning på varmtvannstanken er ikke koblet til våtrom. Hvis det blir lekkasje vil ikke vannet renne til sluk.
- Drenering: Det er ukjent type/alder/løsning på drenering og tettesjikt på grunnmur.
- Grunnmur og fundamenter: Det er påvist sprekker i murte/pussede fasader. Det er både sprekker og riss i muren. I tillegg mangler det puss enkelte steder.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Edmund Hansen datert 03.10.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedfyring.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Sameiet har felles parkering på 2 stk oppstillingsplasser i bakgården og har praktisert å bruke én hver.

Tromsø parkering har også soneparkering/beboerkort for området. Konf megler eller ta kontakt med Tromsø parkering for mer info om soneparkering/beboerkort.
Tomten Areal: 154 kvm, Eierform: Eiet tomt
Fellesareal Sameiet har felles terrasse og oppstillingsplasser for bil i bakgården.
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbygg jf. reguleringsplan datert 10.08.1962.

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen jf. eiendomsrapport datert 18.08.2022.

Eiendommen er registrert å ligge innenfor hensynssone for kulturmiljø, brann-/eksplosjonsfare og vegstøy jf. eiendomsrapport datert 18.08.2022.

Iflg matrikkelrapport datert 18.08.2022 er bygningen SEFRAK-registrert.

Eiendommen ligger innenfor område som er båndlagt etter lov om kulturminner, noe som kan gi begrensede muligheter for utvikling.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 590 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.
Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 03.10.22
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 835 339,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 007 221,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr 13 186,- pr År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Adgang til utleie Seksjonen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2003/2589-1/97SEKSJONERING
24.02.2003
SNR: 1
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 84/161

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Tegninger
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Nabolagsprofil
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser følgende i egenerklæringsskjema:
- Avløpsrør til bad var tett i 2022, slik at vann kom i retur, VVS24 kom å spylte rør og det har ikke vært noen problemer siden. Vannrør (fra utsiden og inn) har frosset 3- 4 ganger.
- Demontering og re-montering av skifertak, reparasjon av undertak, skifte av beslag og takrenner.
- Jordfeilbryter gikk en gang når jeg brukte badekaret. Har ikke hatt noe problemer med det siden boblebadekar ble fjernet og dusjkabinett ble satt inn.
- Én flis på bad (skjøt mot vegg) er løs. Flere sprekker i utvendig grunnmur.
- Avtrekk/stekeovn og kjøleskap er byttet plass på. Det var kullfilter tidligere, men avtrekk er satt på vegg som går ut, slik at avtrekket går ut av boligen. Gjort ca 2014/15.
- Lettvegg satt opp i kjellerstue (for å få hyllenisje). Det ble ifbm vannlekkasje fra leilighet over lagt nytt gulv med varmekabler i kjellerstue.
- Varmekablene er koblet ut pga bruk av vedovn.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 77691500

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Grønnegata 117 - En spennende halv tomannsbolig - Presentert av Anders Karlstrøm
Velkommen til Grønnegata 117 - En spennende halv tomannsbolig - Presentert av Anders Karlstrøm
Fra leiligheten har du gangavstand til alt av sentrums fasiliteter samt nærhet til busstopp med hyppige avganger til UNN/UiT, Jekta, Tromsø Lufthavn m.m.
Fra leiligheten har du gangavstand til alt av sentrums fasiliteter samt nærhet til busstopp med hyppige avganger til UNN/UiT, Jekta, Tromsø Lufthavn m.m.
Planskisse
Planskisse
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Stuen fremstår lys og romslig med god plass til sofa med tilhørende sofabord.
Stuen fremstår lys og romslig med god plass til sofa med tilhørende sofabord.
I stuen er det satt inn vedfyring som skaper en lun atmostfære og reduserte energikostnader.
I stuen er det satt inn vedfyring som skaper en lun atmostfære og reduserte energikostnader.
Kjøkken med lyse, profilerte fronter. Godt med oppbevaringsplass i over- og underskap.
Kjøkken med lyse, profilerte fronter. Godt med oppbevaringsplass i over- og underskap.
Her er det rikelig med arbeidsplass på kjøkkenbenk.
Her er det rikelig med arbeidsplass på kjøkkenbenk.
Boligen strekker seg over to plan og har en arealeffektiv planløsning.
Boligen strekker seg over to plan og har en arealeffektiv planløsning.
Boligen har to bad, et i hver etasje.
Boligen har to bad, et i hver etasje.
Badet er av god størrelse, har flislagt gulv med gullvarme og plass til vaskemaskin.
Badet er av god størrelse, har flislagt gulv med gullvarme og plass til vaskemaskin.
Boligens første soverom er av god størrelse med plass til stor seng, tilhørende nattbord og klesoppbevaring.
Boligens første soverom er av god størrelse med plass til stor seng, tilhørende nattbord og klesoppbevaring.
Planskisse
Planskisse
I underetasjen har du også flere innredningsmuligheter.
I underetasjen har du også flere innredningsmuligheter.
I dag benyttes kjellerstuen som spisestue med plass til stort spisebord.
I dag benyttes kjellerstuen som spisestue med plass til stort spisebord.
Badet i underetasjen har flisbelagt gulv med gulvvarme og dusjkabinett.
Badet i underetasjen har flisbelagt gulv med gulvvarme og dusjkabinett.
Soverommet i underetasjen er også romslig med plass til både seng og klesoppbevaring.
Soverommet i underetasjen er også romslig med plass til både seng og klesoppbevaring.
Boligen, som ligger bak til venstre i bildet) var et av de første av de gamle trehusene i sentrum som ble helrenovert (på 90-tallet), noe eierne fikk pris for. Foto fra Perspektivet Museum
Boligen, som ligger bak til venstre i bildet) var et av de første av de gamle trehusene i sentrum som ble helrenovert (på 90-tallet), noe eierne fikk pris for. Foto fra Perspektivet Museum
Foto fra Perspektivet Museum
Foto fra Perspektivet Museum
Boligen ligger meget fint til like ovenfor bykjernen og har gåavstand til alle sentrums kultur- og aktivitetstilbud. Sentrum har også flere fine rekreasjonsområder med parker og kafeer.
Boligen ligger meget fint til like ovenfor bykjernen og har gåavstand til alle sentrums kultur- og aktivitetstilbud. Sentrum har også flere fine rekreasjonsområder med parker og kafeer.
Dagligvare i umiddelbar nærhet.
Dagligvare i umiddelbar nærhet.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!