Sjøkanten Park A-405

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
81m2
Prisantydning
5 190 000,-

Salg av kontraktsposisjon - Rålekker ny 3-roms leilighet på Sjøkanten Park! Sentral og fin beliggenhet i et meget etterspurt boligområde. Her har du mulighet til å sikre deg en leilighet av høy kvalitet med gode materialvalg og mulighet for xComfor t smarthusløsning. Dette innebærer at leiligheten har trådløs lys- og varmestyring og er klargjort for smarthus gjennom tilvalg. Leiligheten er under oppføring og vil ligge i byggets 4.etasje. God planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning, 2 soverom, baderom og gang. Fra stuen er det utgang til balkong på 14 kvm. I underetasjen er det en sportsbod tilhørende leiligheten. Parkering kan kjøpes mot et pristillegg. For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund. ... Les mer

Prisantydning: 5 190 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 66m2
Bruksareal: 81m2
Soverom: 2
Byggeår: 2022

Se full beskrivelse

Eiendom Sjøkanten Park A-405
9006 Tromsø
4. etasje
Oppdragsnummer 52-22-0336
Totalvurdering Salg av kontraktsposisjon- Rålekker ny 3-roms leilighet på Sjøkanten Park!

Her har du mulighet til å sikre deg en leilighet av høy kvalitet med gode materialvalg og mulighet for xComfort smarthusløsning. Dette innebærer at leiligheten har trådløs lys- og varmestyring og er klargjort for smarthus gjennom tilvalg.

Leiligheten er under oppføring og vil ligge i byggets 4.etasje. God planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning, 2 soverom, baderom og gang. Fra stuen er det utgang til balkong på 14 kvm. I underetasjen er det en sportsbod tilhørende leiligheten.

Den gode beliggenheten på Sjøkanten Park gjør at du trekker deg ut av sentrums travle gater, samtidig er det kun 10. minutters gange inn. Du finner flere dagligvarehandler, pizzakiosk og treningssenter i umiddelbar nærhet. Bussforbindelsene ligger rett utenfor døren og tar deg til UiT/UNN, Jekta og sentrum.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 2159 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten har en fantastisk beliggenhet på Sjøkanten Park! Den gode beliggenheten gjør at du trekker deg ut av sentrums travle gater, samtidig tar det deg kun 10 minutter å gå inn hit. I nærheten finner du flere dagligvarehandler med Spar som den nærmeste. Rett utenfor boligen ligger det bussholdeplass som tar deg til UiT/UNN, sentrum og Jekta. Du kan også gå ned til sjøen og nyte herlig utsikt over mot Fastlandet og innseilingen til Tromsø havn!
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet På tomten skal det opparbeides parkområder.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2022
Areal Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 81 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017.

Konstruksjon:
Hele prosjektet vil bli fundamentert på fjell med komprimert steinfylling. Dekker/etasjeskiller utføres i betongelementer. Yttervegger i treverk isoleres med mineralull og forblendes med behandlet tre-kledning
i kombinasjon med fargede fasadeplater. Innvendige lettvegger bygges av tre eller stålprofiler som kles med gipsplater som sparkles og males i hvit farge.

Fasade:
Det benyttes behandlet tre-kledning og fasadeplater.

Yttertak:
Takene blir flate, isolert og med fall til innvendig sluk.
Balkonger/Terrasser/Uteplasser:
Balkonger utføres i betong eller stålkonstruksjon, med fall for avrenning.

Dører og vinduer:
Innvendige dører leveres som slette og hvitmalte. Inngangsdørene blir levert med brann- og lydklassifisering iht. gjeldende forskrifter. FG- godkjent sikkerhetslås leveres. Det leveres låssystem slik at den enkelte beboer foruten sin egen bolig kan bruke dører til fellesarealer som hovedinngangsdør og teknisk rom. Tjenesteytende personer, som vaktmester og servicetjenester, skal kunne utstyres med nødvendige nøkler uten at dette går utover sikkerhet. Vinduer og balkongdører leveres med hvite karmer. Der det eventuelt er behov for brannvinduer, kan luftemulighetene skje ved lufteluker.

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Ferdigattest Selger plikter å fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
4. etasje: Gang, stue/kjøkken, 2 soverom og baderom.

Fra stua er det utgang til balkong på 14 kvm.
Sportsbod i underetasje.
Standard Gulv: Det leveres 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i stue, kjøkken, bod og soverom. Entre leveres med parkett. Våtrom og bad leveres med keramiske fliser.

Vegger: Gips og betongvegger blir sparklet og malt i hvit farge. Våtrom leveres med keramiske fliser.

Himling: Gipsplater sparklet og malt i hvit farge. Det leveres downlights i tak på bad og entre. Mulighet for tilvalg av downlights i øvrige rom med nedsenket himling. Ventiler for ventilasjon og eventuelle inspeksjonsluker plasseres der det er egnet i forhold til tekniske føringer. Det er prosjektert boligsprinkling i leilighetene og i fellesområdene. Føringer vil legges skjult der det er mulig, men sprinkelhoder og enkelte føringer kan bli synlige.

Kjøkken:
Det leveres kjøkken med tidsmessig hvite kjøkkenfronter og håndtak. Det monteres belysning under overskap. Laminat benkeplate. Nedfelt kum i rustfritt stål, og ettgreps blandebatteri. Kjøkkeninnredning leveres i henhold til kjøkkenleverandørens tegninger og kan avvike fra arkitektens tegninger.
Kjøkkeninnredning leveres med kjøkkenventilator med PlasmaMade luftfilter. PlasmaMade luftfilter aktiveres av luftstrømmen. Den forurensede luften (fett, pollen, lukter, etc.) blir konvertert via en naturlig reaksjon til ren luft og CO2. Den filtrerte (resirkulerte) rene luften blir blåst tilbake i rommet. PlasmaMade luftfilter fungerer som en lukt og luftrenser som er integrert i skap over platetopp.
Integrerte hvitevarer leveres som standard i leilighetene. Dette inkluderer stekeovn, induksjonstopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøleskap med frys.

Bad:
Keramiske fliser på gulv, samt mindre fliser i dusjsone. Keramiske fliser på vegg i lys farge. Det leveres downlights i tak på badet. Baderom leveres som prefabrikkert, med dusjvegger i glass. Dusjarmatur med garnityr monteres på vegg. Det leveres glatte hvite fronter på servantskap. Det leveres heldekkende servant med ettgreps servantbatteri, speil og stikkontakt. Vegghengt toalett leveres i hvit utførelse med nedspylingsknapp og demping på toalettsete. Det er avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel på bad i hver leilighet.

Annet:
Det monteres ringetablå ved hovedinngangspartiene og porttelefonanlegg med åpner i leilighetene. Det leveres også ringeknapp utenfor hver leilighet.
Høyhastighetsfiber vil bli levert til den enkelte leilighet med ett kontaktpunkt. Fiber leverer signaler til TV, data og telefoni.

Smarthus:
Som standard i Sjøkanten Park vil alle leiligheter få smarthusløsning. Dette innebærer at hver leilighet får trådløs lys- og varmestyring med mulighet for styring via app på din mobiltelefon/nettbrett, i tillegg til trådløse brytere.

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leilighetene leveres i hovedsak med fjernvarme og konvektorovner nedfelt i gulv i stue, kjøkken. Vannbåren varme i gulv kan leveres som tilvalg. Det kan leveres panelovner på soverom som tilvalg.

Baderomsgulv leveres med termostatstyrte elektriske varmekabler eller vannbåren gulvvarme.
Parkering Det medfølger ikke parkering.
Parkering kan kjøpes for tillegg i pris.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Regulering Eiendommen er detaljregulert i plan (Plan-ID) 1801, ikraft 13.12.2017. Delen av 119/2159 som Sjøkanten Park er planlagt oppført er regulert til boligformål med maksimalt bruttoareal på 13.600 kvm.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 190 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter boligene er tatt i bruk.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Fellesutgifter Fellesutgifter er estimert til kr 30,- pr. kvm. BRA pr. mnd. for første driftsår, med tillegg av kr 259,- pr. enhet for internett, og fordeles iht. vedtektene. Det er lagt til grunn at renovasjonsavgift, forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester som snørydding og renhold av fellesarealer er inkludert.

Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Det tas forbehold om endring av stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.

Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres av sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har engasjert forretningsfører Agio Forvaltning AS for sameie for første driftsår. Kostnader til dette er tatt inn i budsjettet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Eiendommen vil seksjoneres før overtakelse.
Se vedlegg for tinglyste heftelser på hovedeiendommen.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Byggetegninger
Kjøpekontrakt
Vedtekter
Husordensregler
Budsjett
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Salgs av kontraktsposisjoner reguleres av bustadoppføringsloven, jf. buofl § 1 første ledd, bokstav b, siste punktum. I henhold til bustadoppføringslovas § 12 stiller utbygger sikkerhet for kontraktsforpliktelsene.
Sikkerheten er gjeldende fra byggeperioder og frem til 5 år etter overtakelsen av boligen.

Dokumenter fra utbygger på standardleveranse av kjøkken, bad, hvitevarer, gulv m.v. oversendes gjerne på forespørsel. Ta kontakt med meglerforetakets representant for mer informasjon.

Som standard i Sjøkanten Park vil alle leiligheter bli tilrettelagt for xComfort smarthusløsning. Dette innebærer at hver leilighet får trådløs lys- og varmestyring og er klargjort for smarthus gjennom tilvalg.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 77691500

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Sjøkanten Park!
Velkommen til Sjøkanten Park!
Planskisse
Planskisse
Bildet er av illustrativ karakter. Endringer vil forekomme.
Bildet er av illustrativ karakter. Endringer vil forekomme.
Illustrasjonsbilde.
Illustrasjonsbilde.
Fasade
Fasade
Illustrasjonsbilde.
Illustrasjonsbilde.
Utenfor blokken vil det komme parkområde.
Utenfor blokken vil det komme parkområde.