Storgata 156

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
257m2
Prisantydning
7 000 000,-

Storgata 156 - En innholdsrik eiendom med en næringsdel og to utleieleiligheter beliggende i nordre del av sentrum. Boligen består av en hoveddel som inneholder en stor stue, kjøkken, soverom, bad, to kontorer, bod og wc-rom. I 2. etasje er det to hybelleiligheter som inneholder stue/kjøkken, soverom og bad/vaskerom. På tomten er det parkering for 3 biler og det er montert en elbil-lader. Fra boligen er det gangavstand til alle byens fasiliteter. Busstopp kun 5 min gange unna med direkteruter til UIT/UNN, Giæverbukta og fastlandet. Høydepunkter: Sentral beliggenhet. Store oppholdsrom med mye lys. Rikelig med oppbevaringsplass. Parkering. Montert elbil-lader. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund. ... Les mer

Prisantydning: 7 000 000,-
Boligtype: Butikk/Handel
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 195m2
Bruksareal: 257m2
Soverom: 3
Byggeår: 1856

Se full beskrivelse

Eiendom Storgata 156
9008 Tromsø
Oppdragsnummer 52-22-0285
Totalvurdering Velkommen til Storgata 156 - En innholdsrik eiendom med en næringsdel og to utleieleiligheter beliggende i nordre del av sentrum.

Boligen er fra 1856, men er blitt gjort flere moderniseringer i nyere tid. Vinduene er skiftet i 2021, badet i 3. etasje er renovert i 2010 og et nytt tilbygg med adkomst fra bakgården er oppført i 2010. Boligen består av en hoveddel som inneholder en stor stue, kjøkken, soverom, bad, to kontorer, bod og wc-rom. I 2. etasje er det to hybelleiligheter som inneholder stue/kjøkken, soverom og bad/vaskerom som deles. På tomten er det parkeringsplass for 3 biler og det er montert en elbil-lader.

Fra boligen er det gangavstand til alle byens fasiliteter. Her kan nevnes dagligvarebutikk, kjøpesenter, treningssenter, kino, kaféer m.m. Busstopp kun 5 minutters gange unna med direkteruter til UIT/UNN, Giæverbukta og fastlandet.

Høydepunkter:
Sentral beliggenhet
Store oppholdsrom med mye lys
Rikelig med oppbevaringsplass
Utleie
Parkering
Montert elbil-lader
Nærhet til alt du trenger!

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund.
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 1610 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger i nordre ende av Storgata med tilgang til alle byens fasiliteter. Her kan nevnes dagligvarebutikk, kjøpesenter, treningssenter, kino, kaféer m.m. Busstopp kun 5 minutters gange unna med direkteruter til UIT/UNN, Giæverbukta og fastlandet.
Adkomst Adkomst via offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Eiendommen er asfaltert og ligger i lett skrånende terreng ned mot fortau i Storgata.
Boligtype, og eierform Selveier Næringsbygg
Byggeår 1856
Areal Primærrom: 195 kvm, Bruksareal: 257 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6
Byggemåte Utvendig:
Taktekkingen er av betongtakstein.
Taket er besiktiget fra bakkenivå.
Nedløp og beslag av stål og plast.
Veggene har tømmerkonstruksjon og enkelte vegger av bindingsverk.
Fasade/kledning har stående bordkledning.
Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre.
Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass.
Enkelte vindu i 3. etasje er ubehandlede. Disse bør overflatebehandles.
Bygningen har 2 stk. malte ytterdører mot parkeringsplass og PVC hoved ytterdør mot Storgata.
Bygget har balkong i impregnert tre med malt rekkverk.
Tilkomst i trapperom mot bakgård i 2. etasje.
Balkongen er på ca. 2,5 kvm.
Utvendig tretrapp i impregnert tre med malt rekkverk.
Utvendig tretrapp- og platt i strekkmetall.
Støpt eller murt trapp fra gateplan ned til kjeller.

Tomteforhold:
Det er ukjent byggegrunn.
Ukjent fuktsikring og drenering.
Bygningen har trolig grunnmur i pusset natursteins mur.
Stedvis forsterket/gjenoppbygget med pusset lecablokker.
Det er ikke mulig å dokumentere natursteinsmuren bak betongpusset.
Forstøtningsmurer er av betong.
Tomten har lett skrånende asfaltert terreng ned mot fortau i Storgata.
Utvendige avløpsrør er av plast.
Utvendige vannledninger er av plast (PEL).
Det er offentlig avløp via private stikkledninger.
Bygningen har offentlig vannforsyning via private stikkledninger.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per-Steinar Skoglund datert 21.09.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i Tromsø kommunes arkiver.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Vindfang, trapperom 2, hall/mellomgang, 2 kontorer, arkiv, hall m/trapp og wc-rom.
2. etasje: Trapperom. Hybel 1: Stue/kjøkken, soverom og bad/vaskerom. Hybel 2: Stue/kjøkken, soverom og gang. Trapperom 2.
3. etasje: Trapperom, stue, kjøkken, bad/vaskerom og soverom.

Boligen har i tillegg en disponibel bod/lager i underetasjen.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per-Steinar Skoglund datert 21.09.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Laminat og belegg.
Vegger: Trepanel og malte plater.
Tak: Malte overflater, plater, himlingsplater og trepanel.

Kjøkken:
Kjøkken 3. etasje: Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat med nedfelt 1,5 stk. kum med ettgreps blandebatteri og opplegg for frittstående vaskemaskin. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Alle hvitevarer er frittstående.

Hybelkjøkken mot vest: Kjøkkenet er innredet med hybelkjøkken med innredning med glatte fronter, benkeplate og kum i rustfritt stål. Det er kjøleskap, fryseskap og platetopp. Det er ingen ventilering fra kjøkken.

Hybelkjøkken mot øst: Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat med nedfelt kum med ettgreps blandebatteri. Det er kjøl/fryseskap og komfyr. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Bad og vaskerom:
Bad 3. etasje: Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har baderomsplater. Taket har himlingsplater. Gulvet har vinylbelegg. Rommet har elektriske varmekabler. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Rommet har veggmontert toalett, dusjkabinett, bidet og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredning med nedfelt servant, ettgreps blandebatteri, skap, speil og belysning. Det er mekanisk avtrekk.

Bad 2. etasje: Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Vegger med baderomsplater, malte plater og vinylgulv. Taket har malte slette overflater. Badet er innredet med gulvmontert toalett, gulvmontert dusjkabinett over sluk og baderomsinnredning med nedfelt servant, skap og overskap. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er fall til sluk.

WC-rom: Vegger er av malte plater og gulv av belegg. Rommet har mekanisk vifte med avtrekk ut. Rommet er innredet med gulvmontert toalett, servant, speil og belysning på vegg.

Berederrom: Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har malte plater. Taket er malt. Gulvet har vinylbelegg. Rommet har ingen varmekilde. Det er plastsluk. og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Varmtvannsbereder.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør) i 2. og 3. etasje og kobberrør ellers.
Vannskap på bad/vaskerom i 3. etasje og på berederrom i 2. etasje.
Det er avløpsrør av plast.
Boligen har naturlig ventilasjon.
Det mangler ventiler i flere rom.
Det er montert varmepumpe på kontor mot Storgata i 1. etasje.
Varmtvannstanken er på 2 stk. ca. 120 liter.
El. anlegg med åpen løsning.
Sikringsskap i 1. og 2. etg. med automatsikringer og jordfeilbryter
Boligen har røykvarslere og 6 kg pulverapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3:
Utvendig > Dører: Det er påvist andre avvik: Det er satt inn brevsprekk på en av ytterdørene mot bakgård. Dette gjelder en enkelt dør mot parkeringsplass.
Utvendig > Utvendige trapp ved parkering: Det er ikke montert rekkverk.
Innvendig > Rom Under Terreng: Det er gjennom hulltaking påvist høyt fuktnivå inne i trekonstruksjonen i hulltakingen, men ikke påvist fuktskader i dette området. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Samtidig kan materialer og konstruksjoner bli ødelagte. Det er i hulltaking påvist fukt-/råteskader. Det er påvist synlig fuktighet på mur/gulv i kjeller. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er påvist fuktighet i oppforet tregulv i underetg/kjeller, og det er derfor ikke foretatt hulltaking. Det er påvist synlige fukt/råteskader i treverk i underetg./kjeller, hulltaking er derfor ikke nødvendig. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.
Innvendig > Innvendige trapper - 1.-2. etg: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er liten frihøyde i trappeløp Fri høyde er på 164 cm.
Innvendig > Innvendige trapper - 2.-3. etg: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det er ikke montert rekkverk. Det er liten frihøyde i trappeløp Fri høyde er på 140 cm.
Våtrom > Generell > Bad/vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken - Hybel 1: Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken. Det er ikke påvist noen form for ventilering av kjøkkenrommet (lukket rom).
Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.
Tomteforhold > Drenering: Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
Tomteforhold > Terrengforhold: Terreng faller inn mot bygning. Terreng faller inn mot bygningen på side mot bakgård.

TG IU:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Innvendig > Pipe og ildsted

TG 2:
Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Takets alder er ukjent.
Utvendig > Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon. Sprekk i hjørnebord. Værslitt panel enkelte plasser.
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Utvendig > Utvendige trapper: Det er påvist andre avvik: Deler av konstruksjonen står i kontakt med asfalt og trekker fukt fra grunn.
Innvendig > Overflater: Det er påvist skader på overflater. 3 cm skjevhet over 2,5 meter på gulv på soverom i hybel 2 mot vest. Rommet befinner seg i utkraget del av bygget over innkjøring.
Innvendig > Overflater - 1. og 2 etg.: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente.
Innvendig > Etasjeskille - 1.- og 2. etg: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Gjelder: Soverom i hybel 2 mot vest og kontor ved arkiv i 1. etasje.
Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Innvendig > Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører.
Våtrom > Ventilasjon > Annet rom med sluk: Rommet har kun naturlig ventilasjon.
Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken - Hybel 2: Kjøkken mangler styrt tilluftsventilering.
Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken: Kjøkken mangler styrt tilluftsventilering.
Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc: Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Tekniske installasjoner > Vannledninger: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Dette gjelder vannskap på bad i 3. etasje.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank -Berederrom 2. etg: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år
Tomteforhold > Byggegrunn: Det er registrert symptomer på setninger i grunnen i form av sprekker i grunnmur.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Grunnmuren har sprekkdannelser.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per-Steinar Skoglund datert 21.09.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Varmekabler i gulv på bad i 3. etasje.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering 3 parkeringsplasser på tomt. Montert 1 el-bil lader.
Tomten Areal: 237 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til annen bygningstype, jfr. reguleringsplan datert 24.01.1952.

Det er registrert pågående regulering i området.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.

Hensynssoner som er registrert på eiendommen:
Støysone Rød sone T-1442 H210_49 0142
Angitt hensynssone Hensyn kulturmiljø H570_186 0142
Støysone Gul sone T-1442 H220_26 0142
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 7 000 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.
Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Per Steinar Skoglund den 21.09.22
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 684 100,-
Formuesverdi sekundærbolig: 6 062 759,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 45 806,- pr. År.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1988/402518-1/97 Rettighet
08.03.1988
Rettighetshaver:SKIFTE OLAV AS
Org.nr: 938153051
LEIEAVTALE
UTLEIER: TROMSØ MERKANTILE BYRÅ AS
LEIE-TID: 5 ÅR
ÅRLIG AVGIFT NOK 36,000
KONTRAKTEN KAN OVERDRAS/FRAMLEIES UTEN SAMTYKKE FRA
HJEMMELSHAVER/UTLEIER
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
FREMLEIEKONTRAKT

1988/402519-1/97 ** Obligasjon i leierett
08.03.1988
BELØP: NOK 120.000
gjelder: RETTIGHET 1988/402518-1/97
Panthaver:Fabin Nord As
Lnr: 1289913

1992/4669-1/97 Rettighet
09.04.1992
Rettighetshaver:TROMSØ MERKANTILE BYRÅ AS
Org.nr: 929433173
LEIEAVTALE
Leieavtale alle rom i 1.og 2.etasje og fellesareal.
Fra 01.01.88 til 01.01.98. Årlig leie kr 196.000
Bestemmelser om regulering av leien
Kan ikke overdras uten samtykke av utleier
Bestemmelser om forlengelse
Med flere bestemmelser

1992/5648-1/97 ** Diverse påtegning
07.05.1992
gjelder: RETTIGHET 1992/4669-1/97
Leieavtalen kan ikke slettes/utløpe uten samtykke
fra Distriktenes utbyggingsfond

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Grunnkart
Eiendomsrapport
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjemaet:

Eiendommen ligger registrert som forretningsbygning, men er således oppført med to bruksenheter iht. kommunale opplysninger.
På grunn av bygnings byggeår finnes det ingen plantegninger av bygget hos Tromsø Kommune.

Det vil bli tinglyst en adkomstrett for innkjøring over eiendom gnr. 200, bnr. 1611.

Nytt tilbygg adkomst fra bakgård. Arbeidet er utført av Byggmester Johannes Schenk AS.
Kraftforsyninga har hatt kontroll på el-anlegget i slutten av 2021. Ingen anmerkninger.
Alt av rør er oppgradert. Rør i rør i 2. og 3. etg. Se dokumentasjon. De fleste vinduene er skiftet i 2021. Tilleggsisolering for lyd og varme rundt vinduene.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 77691500

Sondre Hjelmevoll

(+47) 77691500

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Stogata 156 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Robin C. Lund!
Velkommen til Stogata 156 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Robin C. Lund!
I bakgården er det parkeringsplass for 3 biler. Montert elbil-lader.
I bakgården er det parkeringsplass for 3 biler. Montert elbil-lader.
Boligen har en sentral beliggehet med kun 7 min gange fra bysentrum hvor du finner de fleste fasiliterer
Boligen har en sentral beliggehet med kun 7 min gange fra bysentrum hvor du finner de fleste fasiliterer
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 3. etasje
Planskisse 3. etasje
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Velkommen inn! Stuen i hovedleiligheten ligger i 3. etasje og har god plass til ønsket møblement
Velkommen inn! Stuen i hovedleiligheten ligger i 3. etasje og har god plass til ønsket møblement
Spiseplassen finner sin naturlige plass i rommet
Spiseplassen finner sin naturlige plass i rommet
Gang
Gang
Kjøkken
Kjøkken
Baderommet i 3. etasje
Baderommet i 3. etasje
Innredet med dusjakbinett, vegghengt toalett, bide, servant med lys baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Innredet med dusjakbinett, vegghengt toalett, bide, servant med lys baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Soverommet har plass til dobbeltseng
Soverommet har plass til dobbeltseng
I 2. etasje er det to utleieleiligheter. Begge har åpen stue og kjøkkenløsning
I 2. etasje er det to utleieleiligheter. Begge har åpen stue og kjøkkenløsning
Møbleringsvennlig stue
Møbleringsvennlig stue
Soverom
Soverom
Felles bad for hybelleilighetene. Innredet med toalett, servant med oppbevaringsplass i skap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
Felles bad for hybelleilighetene. Innredet med toalett, servant med oppbevaringsplass i skap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
Balkong
Balkong
Trapperom
Trapperom
Wc-rom ved trapperommet
Wc-rom ved trapperommet
Hybelleilighet 2
Hybelleilighet 2
Hybelleilighet 2
Hybelleilighet 2
I 1. etasje er det to store kontorer, samt god oppbevaringsplass
I 1. etasje er det to store kontorer, samt god oppbevaringsplass
Kontor 2
Kontor 2
Bod med rikelig oppbevaringsplass
Bod med rikelig oppbevaringsplass