Stakkevollvegen 360 A

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
102m2
Prisantydning
5 490 000,-

Du har nå muligheten til å sikre deg nytt og innflytningsklart rekkehus med havutsikt! I moderne stil med &#34;landlig&#34; beliggenhet på gamle Stakkevoll gård oppføres rekkehus med høy standard. Boligen ligger på enden av rekken og har god og inn holdsrik planløsning over to etasjer med åpen stue-/kjøkkenløsning, 3 soverom, bad og vaskerom. Gode sol- og utsiktsforhold fra østvendt terrasse og vestvendt hage. Moderne standard med listfri utførelse, enstavs eikeparkett, gulvvarme i flislagte parti, balansert ventilasjon og vedfyring m.m. Utbygger besørger ferdig plen på baksiden! Utvendig parkering og sportsbod medfølger. Mulighet for kjøp av 1-2 garasjeplasser mot et tillegg i pris på kr. 250 000,- pr. stk. Utvendig parkering vil da bortfalle. Gjesteparkering på eiendommen! <br />Resalg av kontraktsposisjon. ... Les mer

Prisantydning: 5 490 000,-
Boligtype: Rekkehus
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 102m2
Bruksareal: 102m2
Soverom: 3
Byggeår: 2022

Se full beskrivelse

Eiendom Stakkevollvegen 360 A
9019 Tromsø
Oppdragsnummer 52-22-0254
Totalvurdering Du har nå muligheten til å sikre deg et helt nytt og innflytningsklart rekkehus!

I moderne stil med "landlig" beliggenhet på gamle Stakkevoll gård oppføres rekkehus med høy standard, parkering og terrasse. Tanken er å berike et område allerede i vekst med et barnevennlig og attraktivt boligfelt - for folk flest.

Boligen ligger på enden av rekken og har en god og innholdsrik planløsning over 2 etasjer. I første etasje er det 3 soverom, bad med tilhørende vaskerom, utgang til vestvendt hage og entré, samt gang med trapp. Annen etasje består av en åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til terrasse. Det legges opp til moderne standard med listfri utførelse, enstavs eikeparkett, integrerte hvitevarer, gulvvarme i flislagte parti, balansert ventilasjon og vedfyring, for nevne noe.

Det vil komme støyskjerm rundt gården slik at boligene har skjermet beliggenhet mot Stakkevollvegen, med utsikts veranda mot øst og solrik hage mot vest. Utbygger besørger ferdig plen på baksiden!

Utvendig parkering og sportsbod medfølger. Det kan være mulighet for å kjøpe 1-2 parkeringsplasser i felles garasjeanlegg i byggets underetasje mot et tillegg i pris på kr. 250 000,- pr. stk. Antallet garasjeplasser er begrenset. Da vil utvendig parkering bortfalle. I tillegg er det gjesteparkering på eiendommen.

Stakkevoll Gård er en vakker eiendom beliggende mellom Stakkevollvegen og Nordøyvegen. For å ivareta områdets visuelle karakter i møte med økt behov for boliger på Stakkevollan vil eksisterende boligmasse i form av hovedhus og fjøs restaureres og renoveres. Kombinert med ett i det vesentlige bilfritt uteområde, får eiendommen et landlig og innbydende preg. Her bor du moderne, i vakre omgivelser.

Resalg av kontraktsposisjon.

For mer informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr. 125 bnr. 392 snr. 4 i Tromsø kommune
Beliggenhet Stakkevoll Gård er en vakker eiendom beliggende mellom Stakkevollvegen og Nordøyvegen. For å ivareta områdets visuelle karakter i møte med økt behov for boliger på Stakkevollan vil eksisterende boligmasse i form av hovedhus og fjøs restaureres og renoveres. Kombinert med ett i det vesentlige bilfritt uteområde, får eiendommen et landlig og innbydende preg. Her bor du moderne, i vakre omgivelser.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Svakt skrående mot sørøst. Fellesarealer/utomhus leveres ferdig opparbeidet iht. utomhusplan.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Rekkehus
Byggeår 2022
Areal Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 102 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Soverom: 3, Antall rom: 4
Byggemåte Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'10 er gjeldende for dette prosjektet.
Ferdigattest Det foreligger rammetillatelse for tiltaket. Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.
Innhold P-rom inneholder:
1. etasje: Entré, 3 soverom, bad, vaskerom og gang.
2 etasje: Stue/kjøkken

I tillegg er det sørvendt terrasse på 9,6 kvm med utgang fra stue i 2. etasje og utgang til hage fra byggets bakside. Sportsbod i parkeringskjeller.
Standard Generelt:
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Hvite slette overflater, gipset, listefritt tak/vegg, listefritt rundt vinduer.
Saga enstavs parkett.
Slette hvite innerdører med karm, listet rundt.
Vedfyring termatech TR 21 R m/stålpipe gjennom tak.
Rørsystem sanipex rørskap med tilbehør.
Vv tank 200 liter.

Drømmekjøkken med stikk på kjøkkenøy:
Induksjonstopp, oppvaskmaskin, steikeovn med varmluft, høyskap med integrert kjøl frys.
Blanco Dalago sort kjøkkenvask.. Gustavsberg sort blandebatteri på kjøkken m/avstenging for oppvaskmaskin.

Bad:
Gustavsberg sort takdusj.
Badromsinnredning med enkel vask og et greps blandebatteri.
Speilskap.
Veggfliser bad 20x50 hvit. Gulv 30x60 grå med varmekabel.
Opplegg for vaskemaskin samt tørketrommel på bad.
Fliser på vindfang med varmekabel.
Møblering/utstyr Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
200L varmtvannsbereder.
Oppvarming Elektrisk oppvarming.

Boligene leveres med utvendig pipe med gjennomføring til bolig.
Gulvvarme på bad/vaskerom og entré.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Utvendig parkering og sportsbod medfølger.

Mulighet for kjøp av 1-2 garasjeplasser mot et tillegg i pris på kr. 250 000,- pr. stk. Utvendig parkering vil da bortfalle. Det er til sammen 11 parkeringsplasser, 8 av disse er garasjeplasser, og først til mølla prinsippet gjelder! Gjesteparkering på eiendommen!
Tomten Areal: 5 616 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei frem til feltet.
Offentlig vann og avløp. Det vil være private stikkledninger frem til offentlig anlegg.
Regulering Eiendommen er regulert til annet kombinert formål jf. reguleringsplan dater 27.02.2008.

Det gjøres oppmerksom på at det er pågående regulering i området.
Sentrale lover Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadsoppføringslova).
Selger stiller sikkerhet etter § 12 for oppfyllelse av kontrakten med 3 % av vederlaget for forhold fra før overtakelsen som økes til 5 %, gjeldende i 5 år etter overtakelsen.
Prisantydning 5 490 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Fastsettes etter ferdigstillelse. Ligningsverdien fastsettes av Skatt Nord etter ny beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) og "sekundærbolig.
Kommunale avgifter Ikke fastsatt av Tromsø kommune. Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune iht. kommunens gebyrregulativ. Disse kan finnes på Tromsø kommunes hjemmeside.
Energiforbruk Bygget er prosjektert for å innfri energikrav iht. TEK 10.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. Korttidsutleie er regulert iht. eierseksjonsloven.
Sameiet Boligene vil bli organisert som et boligsameie. Utbygger vil ta initiativ til å stifte sameiet.

Utbygger vil innkalle kjøperne til konstituerende ekstraordinært årsmøte (stiftelsesmøte) der sameiet formelt stiftes og det velges et styre for sameiet. Utbygger forbeholder seg retten til å velge forretningsfører som forestår stiftelsen av sameiet og ivaretar første års drift. Forholdet mellom sameierne reguleres av eierseksjonsloven - lov av 16.06.2017 nr. 65. Det vil utarbeides forslag til vedtekter for sameiet i forkant av første årsmøte.
Fellesutgifter Felleskostnader er ikke fastsatt. Hva felleskostnadene skal inkludere vil fastsettes av sameiet på stiftelsesmøte. Det må påregnes kostnader for forsikring, brøyting, vedlikehold av fellesområde samt garasjeanlegg.

Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres av sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

0/902486-1/97 Erklæring/avtale
DIVERSE SERVITUTTER - UFULLSTENDIG SPESIFISERT OVERFØRT FRA
HOVEDBØLET (MFL) - KAN INNEHOLDE PENGEHEFTELSER.
Gjelder denne registerenheten med flere

1995/7620-1/97 Erklæring/avtale 03.07.1995
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:125 Bnr:587
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Byggetegninger
Rammetillatelse
Matrikkelrapport
Reguleringsplan
Grunnkart
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Kjøpekontrakt mellom utbygger og selger av kontraktsposisjon
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Diverse Det gjøres oppmerksom på at det planlegges et bygg nedenfor byggetrinn 2 på 3-6 små leiligheter, eventuelt et lite industribygg men da i samme stil som et leilighetsbygg. Leilighetene vil ikke ta særlig av utsikten da det ligger nedenfor byggetrinn 2 og ikke er vindu imot.

Vi gjør oppmerksom på at bildene som er brukt i annonse og salgsoppgave ikke er av Stakkevollvegen 360 A. Bildene er tatt i en av de andre husene i rekken, samt er enkelte av bildene kun til illustrasjon.
Forkjøpsrett Nei

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 99457000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Stakkevollvegen 360 A - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Velkommen til Stakkevollvegen 360 A - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Lys og innbydende stue med generøs takhøyde og store vindusflater som sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
Lys og innbydende stue med generøs takhøyde og store vindusflater som sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
Saga 1-stavs parkett på gulv!
Saga 1-stavs parkett på gulv!
Fra stuen er det utgang til terrasse med plass til utemøbmer og grill til sommerens finværsdager.
Fra stuen er det utgang til terrasse med plass til utemøbmer og grill til sommerens finværsdager.
Sol morgen og dagtid.
Sol morgen og dagtid.
Utsikt mot fastlandet og Tromsøysundet.
Utsikt mot fastlandet og Tromsøysundet.
Lekkert kjøkken fra Drømmekjøkken med praktisk kjøkkenøy med stikk som sikrer ekstra arbeidsplass!
Lekkert kjøkken fra Drømmekjøkken med praktisk kjøkkenøy med stikk som sikrer ekstra arbeidsplass!
Glatte fronter, integrerte hvitevarer og lekre detaljer som Blaco Delago sort servant og vask.
Glatte fronter, integrerte hvitevarer og lekre detaljer som Blaco Delago sort servant og vask.
God plass til spisebord.
God plass til spisebord.
Boligens første soverom er av god størrelse med plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord og klesoppbevaring.
Boligens første soverom er av god størrelse med plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord og klesoppbevaring.
På soverommet er det verandadør med utgang til vestvendt uteområde. Utbygger vil legge plen på baksiden av eiendommen.
På soverommet er det verandadør med utgang til vestvendt uteområde. Utbygger vil legge plen på baksiden av eiendommen.
Soverom 2 er også av god størrelse.
Soverom 2 er også av god størrelse.
Soverom 3 passer perfekt som barnerom, gjesterom, hjemmekontor, walk-in etc.
Soverom 3 passer perfekt som barnerom, gjesterom, hjemmekontor, walk-in etc.
Pent bad med lekker, sort innredning og overspeil med belysning.
Pent bad med lekker, sort innredning og overspeil med belysning.
Dusjhjørne med lekker sort regnfallsdusj fra Gustavberg.
Dusjhjørne med lekker sort regnfallsdusj fra Gustavberg.
Flislagt bad med 20x50 fliser på vegg og grå 30x60 fliser på vegg.
Flislagt bad med 20x50 fliser på vegg og grå 30x60 fliser på vegg.
Romslig gang/entrè med flere innredningsmuligheter!
Romslig gang/entrè med flere innredningsmuligheter!
Flislagt gang med god plass til oppbevaring av yttertøy!
Flislagt gang med god plass til oppbevaring av yttertøy!
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Sol på ettermiddag og kveld i bakgården
Sol på ettermiddag og kveld i bakgården
Illustrasjonsbilde - Boligene har en moderne utførelse og pene uteområder.
Illustrasjonsbilde - Boligene har en moderne utførelse og pene uteområder.
Illustrasjonsbilde - Gode sol- og utsiktsforhold fra østvendt terrasse og vestvendt hage.
Illustrasjonsbilde - Gode sol- og utsiktsforhold fra østvendt terrasse og vestvendt hage.
Boligen er innflytningsklar og utbygger er i siste fase av ferdigstillelse utvendig.
Boligen er innflytningsklar og utbygger er i siste fase av ferdigstillelse utvendig.
Illustrasjonsbilde av hele prosjektet.
Illustrasjonsbilde av hele prosjektet.