Turistvegen 88

Tromsdalen

Soverom
5 stk
Størrelse
284m2
Prisantydning
13 990 000,-

Velkommen til Turistvegen 88 - En påkostet praktvilla med gode leieinntekter sentralt i Tromsdalen! Boligen ligger helt øverst i Turistvegen med Sherpatrappa, fjellheisen og Fløyafjellet rett utenfor døra. Kort vei til barnehage, skole, matbutikk o g gode bussforbindelser. I de 2 øverste etasjene finner du en stor 5-roms hovedleilighet med 2 stuer, påkostet kjøkken, 2 bad med solid kvalitet, vaskerom og lune soverom. Fra vaskerommet er det utgang til en garasje på 41 kvm. med mulighet for å etablere takterasse, noe som vil gi et en betydelig utvidelse av utearealet til hovedleiligheten. Underetasjen er dedikert til utleie og genererer kr. 26.980,- pr. mnd. (kr. 323 760,- skattefritt pr. år) Høydepunkter: Attraktiv beliggenhet. Gode sol- og utsiktsforhold. Godkjente tegninger for å bygge takterrasse.   ... Les mer

Prisantydning: 13 990 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 280m2
Bruksareal: 284m2
Soverom: 5
Byggeår: 2015
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Turistvegen 88
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-21-0389
Totalvurdering Velkommen til Turistvegen 88 - En påkostet praktvilla med svært gode leieinntekter med sentral beliggenhet i barnevennlige Tromsdalen !

Eiendommen ligger helt øverst i Turistvegen med Sherpatrappa, fjellheisen og Fløyafjellet rett utenfor døra. Rolig og barnevennlig område med kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skoler, barnehage og flotte fri- og rekreasjonsområder med bl.a. lysløypa like nedenfor.

Bygningsmassen er fordelt på 3 plan hvor hoved leiligheten befinner seg i de 2 øverste etasjene. Hoved leiligheten har en spennende og fleksibel planløsning med 2 stuer, et delikat og velutstyrt kjøkken, 2 bad med solid kvalitet, vaskerom og store soverom. Fra vaskerommet er det utgang til en garasje på 41 kvm, hvor du også finner en bod. Fra stuene er det utgang til solrike balkonger hvor du kan nyte varme sommerdager og en fantastisk utsikt mot Tromsøysundet!

Selger opplyser at det er mulig å utvide utearealene ved å etablere takterrasse på garasjetakket. Noe som vil gi hovedleiligheten et stort usjenert uterareale med fott solgange og nydelig utsikt over Tromsdalen. Takterrassen er godkjent etabelert i Tromsø kommuner i vedtak av 10.11.2022 gitt tillatelse til oppføring av terrasse på garasjen. Selger informerer at denne kan føres opp mot et tillegg i pris.

Underetasjen er i sin helhet dedikert til utleie og genererer over kr. 26.980,- pr. mnd. (kr. 323 760,- pr. år). Denne etasjen er fra kommunen godkjent som en selvstendig boenhet. Selger har valgt å stenge av en dør som medfører at denne etasjen fremstår som en 2-roms og en 3-roms leilighet. Selger opplyser at det ikke er utført endringer utover å bytte 2 dørlåser. Således har ny eier stor fleksibilitet og kan enkelt tilbakeføre bruken tilbake til en større leilighet.

Høydepunkter:
Store oppholdsrom med mye lys og fantastisk utsikt
Stort, moderne og velutstyrt kjøkken
Spesialtilpassede innredninger
Jacuzzi medfølger
Stor dobbel garasje med elbil-ladere og direkte inngang til boligen
Godkjente tegninger for oppføring av stor terrasse over garasje
Svært god lagringsplass
Upåklagelige sol- og utsiktsforhold
Nært barnehager, skoler og matbutikk
Herlige turområder like utenfor døra

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar J. Nerdal!
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 1466 i Tromsø kommune
Gnr. 17 bnr. 1828 i Tromsø kommune
Beliggenhet Sentral beliggenhet i Turistvegen hvor Tromsdalen åpner seg og gir lys, luft, sol og utsikt innover og nedover Tromsdalen. Enestående usjenert utsikt til Tomasjordfjellet og full utsikt over nordre del av Tromsøysundet og nordre del av Tromsøya. Nærhet til fine fri- og turområder både sommer og vinterstid, med lysløype, Gutta på skauen mv. Gangavstand til butikk, skole, barnehage, lekeplasser og gode bussforbindelser.
Adkomst Det er adkomst direkte fra Turistvegen. Felles adkomst med nabo.
Tomt/beskaffenhet Skrå tomt i nordvendt terreng. Tomten er godt utnyttet med sokkeletasje med plattinger og slett plen på nord og vest siden. Det er asfaltert trafikkareal på sør og øst siden.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2015
Areal Primærrom: 280 kvm, Bruksareal: 284 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 4, Antall rom: 8
Byggemåte Utvendig:
Utvendige arealer er opparbeidet med asfalterte trafikkarealer, aco-drain langs hele bygningens fasade mot sørøst (hovedinngang og garasjeport) samt aco-drain på utvendig biloppstilling.
Stående kledning, takrenner, nedløp og beslag i stål.
Taktekking av asfaltbelegg.
Tette veranda med takrenne, nedløp og glassrekkverk.

Tomteforhold:
Skrå tomt i nordvendt terreng. Tomten er godt utnyttet med sokkeletasje, plattinger og slett plen på nord og vest siden. Det er asfaltert trafikkareal på sør og øst siden.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Olav Hilmarsen datert 20.05.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Foreligger ferdigattest for bolig med to boenheter og garasje datert 20.10.2015.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad og vaskerom.
2. etasje: Bad, stue og 2 soverom.
Kjeller: Bad/vaskerom, bad, vaskerom, 3 soverom, stue/kjøkken, stue/kjøkken 2, gang, entré og bad 2.

Boligen har i tillegg garasje på 41 kvm, altan på 16 kvm fra stue, altan på 16 kvm fra loftstue og bod.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Olav Hilmarsen datert 20.05.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte plater
Tak: Malte himlinger

Kjøkken:
Hoveddel, 1. etasje: Påkostet kjøkken med solide installasjoner. Fabrikkmalt kjøkken innredning med glatte fronter benkeplate av laminert sponplate, nedfelt servant med utførelse i komposittmaterie. Normal slitasje pga. alder.
Leilighet 3-roms, kjeller: Fabrikkmalt kjøkken innredning, Glatte fronter. Normal slitasje pga. alder. Forsert avtrekk via ventilator under overskap.
Leilighet 2-roms, kjeller: Fabrikkmalt kjøkken innredning, Glatte fronter. Servant i rustfri utførelse nedfelt i benkeplate. Normal slitasje pga. alder.

Bad og vaskerom:
Bad 1. etasje: Bad med solid kvalitet, store fliser på gulv, egne dusjnisjer, tilpassede innredninger m.m. Våtrom med fliser på gulv og vegg, dusjnisjer med glassdører.
Vaskerom: Komplett flislagt med varmekabler i gulv. Innredet med skap og nedfelt servant. Opplegg for vaskemaskin.
Bad 2.etasje: Komplett flislagt og er innredet med gulvmontert toalett, dusjsone og solid baderomsinnredning med skuffer, helstøpt benkeplate og integrert servant. Det er mekanisk avtrekk direkte fra badet og ut gjennom vegg. Rommet har avtrekk fra boligens balanserte ventilasjonsanlegg.
Bad/vaskerom kjeller: Varmekabler i gulv.
Bad kjeller: Komplett flislagt med varmekabler i gulv. Innredet med gulvmontert toalett, dusjsone og baderomsinnredning med skuffer, helstøpt benkeplate og integrert servant.
Bad 2 kjeller: Komplett flislagt med varmekabler i gulv. Gulvmontert toalett, Bad har dusjsone. Det er solid innredning med skuffer og helstøpt benkeplate med integrert servant. Innredning er benk med skuffer for oppbevaring. Høyskap ved siden av servant.

Tekniske installasjoner:
Garasje er klargjort ladder for 2 biler, varmekabler i gulv, integrerte høyttalere i himling.
Egne varmtvannstanker til hver leilighet.
Det antas avløp av PVC-plast som var vanlig på tidspunkt for byggeår.
Ventilasjonsløsning med varmegjenvinning. Det er balansert ventilasjon fra byggeår.
Varmepumpe hoved leilighet.
Sikringsskap med automater og AMS.
Automatsikringer i sikringsskap. Det er etter montert AMS-måler på anlegget. (automatisk måleravleser) Elektrisk anlegg fra byggeår.
Hver leilighet og garasje har eget sikringsskap.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik

TG2:
Innvendig > Innvendige trapper
Åpninger mellom opptrinn er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Olav Hilmarsen datert 20.05.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Varmepumpe og elektrisitet til oppvarming, gulvvarme i alle våtrom i hoved leilighet, i bad og vindfang i leilighet nordøst og i alle rom i leilighet sørvest.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i stor garasje og på tomt.
Tomten Areal Gnr/Bnr 17/1466: 545 kvm, Eierform: Eiet tomt
Areal Gnr/Bnr 17/1828: 115 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen Gnr/Bnr 17/1466 er regulert til boligbygg, jfr. reguleringsplan datert 05.03.1987.
Eiendommen Gnr/Bnr 17/1828 er regulert til kjørevei, jfr. reguleringsplan datert 05.03.1987.

Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet, jfr. eiendomsrapport datert 18.06.2021.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for aktsomhetskart for snø- og steinskred.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 13 990 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring
Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en
rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages
uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss
har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige
rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på
help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på
Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for
Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Olav-steinar Hilmarsen den 19.05.22
Takster og verdier Teknisk verdi 14 700 000,-
Verdi takst 14 300 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 3 202 041,-
Formuesverdi sekundærbolig: 11 527 347,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Formuesverdi er estimert verdi fra Skatteetatens hjemmesider.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 43 498,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Leieinntekter Underetasjen er i sin helhet dedikert til utleie og genererer kr. 26 980,- pr. mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1992/2916-2/97 Best. om adkomstrett
04.03.1992
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:230

2012/46214-1/200 Best. om adkomstrett
17.01.2012
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:1058

Rettigheter som er registrert på andre eiendommer:

Rettigheter på 5401-17/1874, 5401-17/230/0/1,2

1992/2916-3/97 Best. om adkomstrett
04.03.1992
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:1466
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Ibis Forsikring
Polisenummer: 1885609
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Ferdigattest
Tegninger
Tegning takterrasse godkjent 10.11.2022 av Tromsø Kommune
Erklæringer
Grunnkart
Eiendomsrapport
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det gjøres oppmerksom på at godkjente byggetegninger ikke stemmer med dagens bruk.

Det som i dag brukes som soverom i 2-roms leilighet er ifølge byggegodkjente tegninger godkjent som S-rom, og er derfor ikke godkjent som soverom.

Selger opplyser å ha endret bruken av 0. etasje fra en større leilighet til en 2-roms og en 3-roms leilighet. Selger opplyser at det ikke er utført endringer utover å bytte to dørlåser. Således kan ny eier med enkelthet tilbakeføre etasjen til samme bruk som på de godkjente tegninger i Tromsø kommune.

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Söderberg & Partners og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med boligselgerforsikring.

Støttemur mot nord:

Selger opplyser at støttemur er bygge opp på dugnad, men etter anvisning fra steinleverandør. Muren mot øst har ikke sine fulle 12 grader helling (gjelder ca. 5-6 meter), siden den er montert mot hard masse ved en feil, men har ikke rørt seg siden den ble montert. Denne delen har 10 grader.

Selger opplyser videre at opprinnelig nabo og eier av Åsvegen 83 B anviste og deltok i oppføring av muren. Muren er oppført med fiberduk annenhvert legg og minimum 2 meter bakover for å holde massene. Muren er plassert på en trykkimpregnert sålebjelke og det er fylt rikelig med pukk under og bak muren.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 99457000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Turistvegen 88 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Ivar J. Nerdal!
Velkommen til Turistvegen 88 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Ivar J. Nerdal!
Vedlagt salgsoppgaven foreligger det godkjente tegninger for å etablere takterrasse på garasjetak. Se vedlagt tegning.
Vedlagt salgsoppgaven foreligger det godkjente tegninger for å etablere takterrasse på garasjetak. Se vedlagt tegning.
Illustrasjon godkjent takterrasse over garasje.
Illustrasjon godkjent takterrasse over garasje.
Fasade/dronebilde.
Fasade/dronebilde.
Fra boligen har du svært gode sol- og utsiktsforhold.
Fra boligen har du svært gode sol- og utsiktsforhold.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Planskisser
Planskisser
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 3. etasje
Planskisse 3. etasje
Velkommen inn, velkommen ut! Stuen har store vindusflater fra gulv til tak som gir rikelig med naturlig lysinnslipp og en flott utsikt over hav og fjell.
Velkommen inn, velkommen ut! Stuen har store vindusflater fra gulv til tak som gir rikelig med naturlig lysinnslipp og en flott utsikt over hav og fjell.
Stuen har rikelig med plass hvor den fantastiske utsikten kan oppleves fra alle soner.
Stuen har rikelig med plass hvor den fantastiske utsikten kan oppleves fra alle soner.
Listefrie løsninger i hele boligen gir et moderne uttrykk.
Listefrie løsninger i hele boligen gir et moderne uttrykk.
Nydelig utsikt!
Nydelig utsikt!
Kos og restitusjon med magisk utsikt over Tromsdalstinden, Tromsdalen og Tromsøsundet.
Kos og restitusjon med magisk utsikt over Tromsdalstinden, Tromsdalen og Tromsøsundet.
Eksklusivt og lekkert kjøkken med mørkbeisede fronter og spise-/barløsning.
Eksklusivt og lekkert kjøkken med mørkbeisede fronter og spise-/barløsning.
Benkeplate av laminert sponplate og det er montert glassplate på vegg over benk.
Benkeplate av laminert sponplate og det er montert glassplate på vegg over benk.
Integrerte hvitevarer bidrar til å skape et flott helhetsinntrykk. Disse består av induksjonstopp, oppvaskmaskin, side-by-side kjøle- og fryseskap og stekeovn og micro i høyskap.
Integrerte hvitevarer bidrar til å skape et flott helhetsinntrykk. Disse består av induksjonstopp, oppvaskmaskin, side-by-side kjøle- og fryseskap og stekeovn og micro i høyskap.
Detaljer
Detaljer
Ved kjøkkenet er det god plass til spisebord med sitteplasser til hele familien.
Ved kjøkkenet er det god plass til spisebord med sitteplasser til hele familien.
Romslig stue-/kjøkken løsning med rikelig med plass for de små og store begivenheter i livet
Romslig stue-/kjøkken løsning med rikelig med plass for de små og store begivenheter i livet
Eksklusivt og romslig bad med påkostede og gjennomtenkte løsninger.
Eksklusivt og romslig bad med påkostede og gjennomtenkte løsninger.
Baderommet har store fliser på gulv med varmekabler og er ustyrt med veggmontert wc og spesialtilpasset innredning fra møbelsnekker med bl.a. doble servanter og et stort speil med integrert belysning.
Baderommet har store fliser på gulv med varmekabler og er ustyrt med veggmontert wc og spesialtilpasset innredning fra møbelsnekker med bl.a. doble servanter og et stort speil med integrert belysning.
Romslig dusjnisje med glassvegger. Det er montert downlights og høytalere i himling.
Romslig dusjnisje med glassvegger. Det er montert downlights og høytalere i himling.
Vaskerom har rikelig med skap- og benkeplass. Direkte utgang til oppvarmet fliselagt garasje.
Vaskerom har rikelig med skap- og benkeplass. Direkte utgang til oppvarmet fliselagt garasje.
Loftsgang med hyggelig sittesone.
Loftsgang med hyggelig sittesone.
Hovedsoverommet er luftig, pent og har en romslig størrelse.
Hovedsoverommet er luftig, pent og har en romslig størrelse.
Soverom 2 er av romslig størrelse med god plass til både seng og øvrig møblement.
Soverom 2 er av romslig størrelse med god plass til både seng og øvrig møblement.
Det siste soverommet har en delikat og lun farge på vegg og rikelig med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe.
Det siste soverommet har en delikat og lun farge på vegg og rikelig med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe.
Treningsrom med flott utsikt.
Treningsrom med flott utsikt.
Stor stue i 3. etasje hvor det er god plass til stor sofagruppe med tilhørende møblement.
Stor stue i 3. etasje hvor det er god plass til stor sofagruppe med tilhørende møblement.
Solrik balkong med fantastisk utsikt over Tromsdalen.
Solrik balkong med fantastisk utsikt over Tromsdalen.
Byens beste soverom? Si god morgen til Tromsdalstinden!
Byens beste soverom? Si god morgen til Tromsdalstinden!
Inngansparti som skaper godt førsteinntrykk av boligen og en garderobeløsning som gir god plass til oppheng av yttertøy.
Inngansparti som skaper godt førsteinntrykk av boligen og en garderobeløsning som gir god plass til oppheng av yttertøy.
Åpen stue- og kjøkkenløsning i leilighet.
Åpen stue- og kjøkkenløsning i leilighet.
Romslig soverom i leilighet
Romslig soverom i leilighet
Leilighet
Leilighet
Baderom i underetasjen er innredet med dusjhjørne, toalett og servant med rikelig oppbevaringsplass.
Baderom i underetasjen er innredet med dusjhjørne, toalett og servant med rikelig oppbevaringsplass.
Stor integrert dobbel garasje med fliselagt gulv og gode oppbevaringsløsninger. Det er montert elbillader for 2 biler.
Stor integrert dobbel garasje med fliselagt gulv og gode oppbevaringsløsninger. Det er montert elbillader for 2 biler.
DJI_0295
DJI_0295
Rett utenfor døra ligger et flott turterreng med lysløype, Tromsdalstinden, Kløftebakken, Sherpatrappa og Fjellheisen.
Rett utenfor døra ligger et flott turterreng med lysløype, Tromsdalstinden, Kløftebakken, Sherpatrappa og Fjellheisen.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Fra stuen er det utgang til en stor overbygd balkong med god plass til diverse utemøblement. Her kan man nyte solen og den fantastiske utsikten sommer som vinter.
Fra stuen er det utgang til en stor overbygd balkong med god plass til diverse utemøblement. Her kan man nyte solen og den fantastiske utsikten sommer som vinter.