Stallovegen 31

Tromsø

Soverom
4 stk
Størrelse
241m2
Prisantydning
13 750 000,-

Innholdsrik og topp moderne enebolig i rekke. Boligen ble betydelig renovert og modernisert i 2019. Boligens planløsning går over 3 plan og inneholder blant annet flere stuer, velutstyrt og lekkert kjøkken i dempet sort fra Svane-kjøkken med integr erte hvitevarer, 4 lune soverom, badstue, treningsrom og 3 komplett flislagte bad. Rikelig med lagringsplass i boligens boder og parkering i garasje. En vesentlig del av boligens elektriske anlegg er skiftet ut i 2019, og det er benyttet lysplanlegger til lyssetting av boligen. I den forbindelse fikk store deler av boligen nye spotlights/belysning. Toppetasjen samt stue i underetasjen, har en-stavs eikeparkett. De store vindusflatene gir mye lys inn samtidig som man kan nyte utsikten. Ta kontakt med megler for privat visning. ... Les mer

Prisantydning: 13 750 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 241m2
Soverom: 4
Byggeår: 2003
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Stallovegen 31
9016 Tromsø
Oppdragsnummer 52-21-0565
Totalvurdering Velkommen til Stallovegen 31 - En elegant og topp moderne enebolig i rekke beliggende i et attraktivt og barnevennlig område med nydelig utsikt!

Boligen ble betydelig renovert og modernisert i 2019. Boligens planløsning går over 3 plan og inneholder blant annet flere stuer, velutstyrt og lekkert kjøkken i dempet sort fra Svane-kjøkken med integrerte hvitevarer, 4 lune soverom med lekre teppegulv, badstue, treningsrom og 3 komplett flislagte bad. Rikelig med lagringsplass i boligens boder og parkering i garasje. En vesentlig del av boligens elektriske anlegg ble også skiftet ut i forbindelse med renoveringen i 2019, og det er benyttet lysplanlegger til lyssetting av boligen. I den forbindelse fikk store deler av boligen nye spotlights/belysning. Toppetasjen samt stue i underetasjen, har en-stavs eikeparkett med ekstra lange lengder. De store vindusflatene gir mye lys inn samtidig som man kan nyte utsikten.

Det er spektakulær utsikt mot Kvaløya fra alle etasjer. Fra boligen er det gangavstand til barnehage, skoler, dagligvare og busstopp med direkteruter til UIT/UNN, sentrum, flyplass og fastlandet. Fra boligen er det kort vei til flotte turmuligheter i lysløype.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo!
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 1488 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen har en flott beliggenhet i populære og attraktive Workinnmarka med gangavstand til barnehager, skoler, dagligvare og busstopp med direkteruter til UIT/UNN, sentrum og fastlandet. Fra boligen er det kort vei til flotte turmuligheter i lysløype.
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Skrånende terrassert tomt fallende mot vest. Tomten er beplantet med plen på vestsiden.
Boligtype, og eierform Selveier Rekkehus
Byggeår 2003
Areal Primærrom: 241 kvm, Bruttoareal: 304 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 3, Antall rom: 7
Byggemåte Utvendig:
Tekket med Pvc-duk og taket er besiktiget fra bakkenivå.
Renner og nedløp av stål.
Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår.
Liggende bordkledning og noen fasadeplater
Pulttakform med sperrekonstruksjon.
Malte trevinduer 3-lags glass fra byggeåret.
Balkongskyvedør og vinduer i østlig fasade i etasje 2 er ny i 2019.
Deformasjonsskade i beslag til et vindu ved hovedinngangen.
Stål/aluminiums hovedytterdør og skyvebalkongdør i malt tre. Balkongdør i etasje 2 er fra 2019.
Terrasse øst er oppført i 2019, se særskilt merknad om denne.
Terrasser mot vest er delvis fra byggeåret og har innglasset front, som enkelt kan åpnes ved behov. Terrassebord på denne samt terrassebord på terrasse på bakkeplan ble lagt nytt i 2019. Balkongdører ut til disse er alle fra 2019. Alle inn- og utvendige vinduer i trapperom er nye fra 2019.
Rekkverkhøyde 92-95 cm. Terrasse øst er etablert over takkonstruksjon til garasjen og sportsboden.
Betongtrapp/betongplate som trapp foran hovedinngang.

Tomteforhold:
Byggegrunn er ikke kjent.
Avløpsrør av plast Vannledning av plast (PEL).
Byggegrunn er ikke kjent.
Betonggrunnmur. Fundamenter av betong under grunnmur.
Adkomst til boligen og garasje er belagt med belegningsstein og terrenget faller inn mot boligen.
Avløpsrør av plast Vannledning av plast (PEL).

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Svein J. Guttormsen datert 09.11.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.12.2003.

Foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.12.2003. Foreligger ferdigattest for påbygg datert 04.02.2022, med unntak av østvendt veranda. Saken vedrørende godkjenning av veranda, har versert en periode hos hhv Statsforvalter og Tromsø kommune. Saken har avdekket at deler av alle rekkehusene i Stalloveien er utenfor reguleringsplanens byggegrenser for området, herunder østvendt veranda. Etter det opplyste vil Tromsø kommune igangsette en egen prosess på for alle boliger i planområdet som dette gjelder. Det er søkt om dispensasjon for den østvendte verandaen, og denne saken er ikke ferdig behandlet. Tromsø kommune har imidlertid akseptert en nedskalert løsning som gir forutsigbarhet for hva som skjer med verandaen dersom dispensasjon ikke innvilges. Boligens fasadeuttrykk bevares. Se vedlagt tegning.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Spisestue/kjøkken, trapperom, kontor og stue.
1. etasje: Gang, hovedbad med inngang til walk-in-closet, bad, 2 soverom, entré og hall m/trapp.
Underetasje: Badstue, treningsrom, bad, vaskerom, 2 soverom og allrom/stue m/trapp.

Boligen har i tillegg en garasje, innglasset veranda, 2 boder og innglasset terrasse. Glass kan enkelt trekkes helt til side.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Svein J. Guttormsen datert 09.11.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett og flis
Vegger: Malte veggflater
Tak: Malte himlinger

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter i dempet sort fra Svane-kjøkken. Innredet med integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr, induksjonstopp, kaffemaskin, varmeskuffer og micro fra Miele og Siemens. Det er Quoocker på kjøkkenet.
Decton benkeplate i sort dempet utførelse, det er en liten skade i benkeplate mot vask, dette er en forsikringssak som nye eiere vil kunne få utbedret på forsikring. Kjøkkenventilator med kullfilter.

Bad og vaskerom:
Hovedbad: Komplett flislagt med varmekabler i gulv fra 2019. Badet er utstyrt med innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne og annet.

Bad 1. etasje: Komplett flislagt med varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med servant, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne. Balansert ventilasjon.

Bad underetasje: Komplett flislagt med varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med servant, toalett og dusjvegger/hjørne. Balansert ventilasjon. Dokumentasjon fra NT byggservice AS som utførte renoverings/bygg av badene i 2019, ligger vedlagt.

Vaskerom fra byggeår: Varmekabler i gulv. Innredning med nedfelt skyllekar og opplegg for vaskemaskin. Balansert ventilasjon.

Spesialrom:
Badstue fra byggeår med to benkerader og elektrisk badstueovn. Elektrisk badstueovn.

Tekniske installasjoner:
Plastrør (rør i rør). Besiktiget i rørskap.
Avløpsrør av plast.
Balansert ventilasjon.
Ca. 300 liters varmtvannstank fra byggeåret.
Berederen er 19 år og har oppnådd høy alder og skader kan oppstå på eldre tanker.
Skjult elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer.
Brannslokkeutstyr med to pulverapparat.

Opplysninger fra tilstandsrapport med selgers kommentarer:
Avvik med tilstandsgrad 2 eller mer:
TG 3: Terreng faller inn mot bygning. Fall inn mot garasje og hovedtrapp. Dette er gjeldende for flere av boligene i dette feltet.
TG 3: Det er målt at det ikke er fall til sluk (motfall). Gulvet ute i badet er ikke tilfredsstillende avrettet da det er motfall mot dører. Høyeste punkt er foran servanten. Laveste punkt er ved døråpningene.
Topp gulv ved terskel dør til gang og til walk-in-closet, er lavere en topp gulv ved nedsenket dusjgrube. Ved feil/skade på servant eller wc vil vann renne ut i gang eller inn i walkin closet.
TG 3: Det er påvist sprekker i fliser. Sprekk i ei flis i gulv i våtsonen inn mot vegg til badstuen. Registrert en del forhøyet fukt med bruk av fuktindikator.
Det blir også stående vann på utsiden av dusjveggen av glass som er fuget tett ned mot gulvet.
TG 2: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid på renner/nedløp/beslag er oppbrukt. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det er kun deler av takrenner og nedløp som var synlig. Andre forhold er ikke undersøkt og har/gis TG IU.
Det er blant annet ukjent om forhold vedrørende bortleding av vann fra taknedløp, feieplattform, snøfangere, beslag, skorsteiner eller andre avvik ut over normal slitasje.
TG 2: Gjelder vindu på kjøkkenet som vender mot terrassen. Avvik fra TEK17 § 12-17. Vindu og andre glassfelt. Glassfelt i yttervegg mot terrasse, balkong, veranda og lignende uteoppholdsarealer skal sikres
med personsikkerhetsrute, brystning eller annen forsvarlig metode, dersom vindu eller glassfelt har underkant lavere enn 0,8 m over gulv.
TG 2: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
TG 2: To riss/tørkesprekker i trapp. Dette har oppstått når betongen herder på byggetidspunktet.
TG 2: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at standardens krav til godkjente måleavvik. Entregulvet har fall ut mot ytterdør.
Høydeforskjell over hele entregulvet måles til 30 mm. Øvrige gulv har ingen høydeforskjell over 10 mm.
TG 2: Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NVE. Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad.
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonsperre var ikke et krav på boligens oppføringstidspunkt.
TG 2: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
TG 2: Det er påvist at enkelte dører er feilmontert/tar i karm e.l. Noen dører må justeres.
TG 2: Registrert noe knirk i undergulvet på soverommet.
TG 2: Sluk, membran og tettesjikt på hovedbad. Ingen dokumentasjon på utførelsen. Dokumentasjon fra NT byggservice AS er vedlagt salgsoppgaven.
TG 2: Hovedbad: Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering. Terskel ved dør er ikke av type flat.
TG 2: Vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
TG 2: Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
TG 2: Bad: Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering.
TG 2: Bad 2: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll".
Selger opplyser om at membran på begge bad som ble renovert/bygget i 2019 er det benyttet helt ny membran. Levetid på denne fremgår av dokumentasjon fra NT byggservice AS vedlagt salgsoppgaven.
TG 2: Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).
TG 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på badstuovn.
TG 2: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Under befaring ble det ikke observert noen sted hvor man kunne finne stakeluken til nedløpsstammen.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Svein J. Guttormsen datert 09.11.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Selger opplyser at takhengte lamper (kjøkken, bad, spisestue) ikke medfølger handelen. Vinskap som fremkommer på bilder medfølger ikke. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Peis i stue, ny fra 2019 fra RAIS vendbar.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 326 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 20.04.1994.

Henssynssoner som er registrert på eiendommen:
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for flystøy.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 13 750 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring
Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en
rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages
uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss
har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige
rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på
help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på
Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for
Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 09.11.22
Takster og verdier Teknisk verdi 10 700 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 921 125,-
Formuesverdi sekundærbolig: 10 516 049,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Formuesverdien er estimert verdi fra Skatteetatens hjemmesider.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 26 588,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Selger opplyser om et strømforbruk på ca. 3333 kWh i måneden.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Det er ikke registrert heftelser på eiendommen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Fremtind
Polisenummer: 23540819
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest påbygg
Vedlegg balkong
Dokumentasjon fra NT byggservice AS
Grunnkart
Eiendomsrapport
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

(+47) 99457000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Stallovegen 31 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Tom Espen Stormo!
Velkommen til Stallovegen 31 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Tom Espen Stormo!
Stuen byr på generøs takhøyde og vindu fra tak til gulv som gir rikelig med lysinnslipp og en herlig utsikt.
Stuen byr på generøs takhøyde og vindu fra tak til gulv som gir rikelig med lysinnslipp og en herlig utsikt.
I stuen er det god plass til stor sofagruppe med tilhørende møblement.
I stuen er det god plass til stor sofagruppe med tilhørende møblement.
Fra stuen har du en nydelig utsikt over sjø og majestetiske fjelltopper!
Fra stuen har du en nydelig utsikt over sjø og majestetiske fjelltopper!
I stuen er det flere møbleringsmuligheter for å etablere sosiale soner.
I stuen er det flere møbleringsmuligheter for å etablere sosiale soner.
I toppetasjen er det kontor med spektakulær utsikt over Kvaløya.
I toppetasjen er det kontor med spektakulær utsikt over Kvaløya.
I stuen er det montert vedovn som skaper en lun atmostfære samt reduserte energikostnader.
I stuen er det montert vedovn som skaper en lun atmostfære samt reduserte energikostnader.
Boligen har en åpen stue- og kjøkkenløsning og legger til rette for det sosiale.
Boligen har en åpen stue- og kjøkkenløsning og legger til rette for det sosiale.
Spiseplassen faller naturlig inn ved kjøkkenet.
Spiseplassen faller naturlig inn ved kjøkkenet.
Her kan man nyte gode middager med familie og venner!
Her kan man nyte gode middager med familie og venner!
Delikat og påkostet kjøkken med sort innredning.
Delikat og påkostet kjøkken med sort innredning.
Kjøkkenet er velutstyrt med integrerte hvitevarer i komfortabel arbeidshøyde.
Kjøkkenet er velutstyrt med integrerte hvitevarer i komfortabel arbeidshøyde.
Rikelig med oppbevaringsplass på kjøkken!
Rikelig med oppbevaringsplass på kjøkken!
Kjøkkenøya gir stor benkeplass og praktiske arbeidsforhold.
Kjøkkenøya gir stor benkeplass og praktiske arbeidsforhold.
Induksjon koketopp med integrert ventilasjon og servant på kjøkkenøy.
Induksjon koketopp med integrert ventilasjon og servant på kjøkkenøy.
Quoocker-løsning på kjøkkenet i gullutførelse.
Quoocker-løsning på kjøkkenet i gullutførelse.
Boligen har i alt  4 soverom
Boligen har i alt 4 soverom
Utsikt!
Utsikt!
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til stor seng og klesoppbevaring.
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til stor seng og klesoppbevaring.
Hovedbaderommet i 1. etasje er komplett flislagt med varmekabler i gulv.
Hovedbaderommet i 1. etasje er komplett flislagt med varmekabler i gulv.
Innredet med servant med oppbevaringsplass under, veggmontert toalett og dusjhjørne.
Innredet med servant med oppbevaringsplass under, veggmontert toalett og dusjhjørne.
Dusjhjørnet har rainfall dusjhodet.
Dusjhjørnet har rainfall dusjhodet.
Fra hovedbadet er det inngang til walk-in-closet.
Fra hovedbadet er det inngang til walk-in-closet.
Persienner på bad kan trekkes ned/opp avhengig av ønske om dagslys.
Persienner på bad kan trekkes ned/opp avhengig av ønske om dagslys.
Alle soverommene er lune og romslige og har god oppbevaringsplass.
Alle soverommene er lune og romslige og har god oppbevaringsplass.
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 4
Soverom 4
Stuen i underetasjen er også av god størrelse med flere møbleringsmuligheter.
Stuen i underetasjen er også av god størrelse med flere møbleringsmuligheter.
Badet i 1. etasje er komplett flislagt og er innredet med servant, vegghengt toalett og dusjhjørne.
Badet i 1. etasje er komplett flislagt og er innredet med servant, vegghengt toalett og dusjhjørne.
Komplett flislagt bad i underetasjen er utstyrt med servant, gulvstående toalett og dusjhjørne.
Komplett flislagt bad i underetasjen er utstyrt med servant, gulvstående toalett og dusjhjørne.
Fra badet er det inngang til badstue som har to benkerader og elektrisk badstueovn!
Fra badet er det inngang til badstue som har to benkerader og elektrisk badstueovn!
Praktisk vaskerom med god plass til både vaskemaskin og tørketrommel.
Praktisk vaskerom med god plass til både vaskemaskin og tørketrommel.
Spesiallaget trapp fra trappekompaniet i lik utførelse som parkett.
Spesiallaget trapp fra trappekompaniet i lik utførelse som parkett.
I underetasjen har du eget treningsrom!
I underetasjen har du eget treningsrom!
I gangen er det rikelig med oppbevaringsplass i praktisk og lekker garderobe.
I gangen er det rikelig med oppbevaringsplass i praktisk og lekker garderobe.
Boligen fremstår moderne med tidsriktige farge- og materialvalg.
Boligen fremstår moderne med tidsriktige farge- og materialvalg.
Romslig gang/entrè.
Romslig gang/entrè.
Plansskisse undertasje.
Plansskisse undertasje.
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Fra 1. etasje er det utgang til vinterhagen.
Fra 1. etasje er det utgang til vinterhagen.
Solrik og lun vestvendt veranda med gode solforhold!
Solrik og lun vestvendt veranda med gode solforhold!
Nydelig utsikt fra veranda!
Nydelig utsikt fra veranda!
Fra boligen er det kort vei til dagligvare, flotte turområder og bussholdeplass med hyppige avganger.
Fra boligen er det kort vei til dagligvare, flotte turområder og bussholdeplass med hyppige avganger.
God plass til utemøblement og grill!
God plass til utemøblement og grill!
Fra boligen er det kort vei til dagligvare, treningssenter og busstopp med hyppige avganger mot UIT/UNN, sentrum og Jekta.
Fra boligen er det kort vei til dagligvare, treningssenter og busstopp med hyppige avganger mot UIT/UNN, sentrum og Jekta.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Utsikt!
Utsikt!
Kort vei fra boligen finner du Prestvannet!
Kort vei fra boligen finner du Prestvannet!