Broxvegen 9

Tromsdalen

Soverom
6 stk
Størrelse
310m2
Prisantydning
11 950 000,-

Broxvegen 9 - Stor og påkostet enebolig beliggende på en av Tromsøs flotteste utsiktstomter !! Boligen strekker seg over 3.etasjer og holder gjennomgående høy standard med en romslig stue, lekkert kjøkken, tv-stue, 2 baderom, toalettrom, 4 fine sov erom, gang og entre. I hoveddelen er p.t. ett soverom utleid som hybel. I underetasjen er det en 3-roms leilighet for utleie. Fra 2.etasje er det utgang til stor veranda på hele 88 kvm! 28 kvm av verandaen har retning mot vest mens de resterende 60 kvm har retning syd. Her nyter du en utsikt av de sjeldne dag som natt og er helt spektakulær! Kvaliteter verdt å merke seg: Stor garasje som rommer to biler. Veranda på 88 kvm. Gode leieinntekter. En utsikt av de sjeldne og gode solforhold. God takhøyde. Gangavstand til det aller meste. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 11 950 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 215m2
Bruksareal: 310m2
Soverom: 6
Byggeår: 2015
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Broxvegen 9
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-21-0411
Totalvurdering Broxvegen 9 - Stor og påkostet enebolig beliggende på en av Tromsøs flotteste utsiktstomter !!

Boligen er oppført i 2015 og fremstår som tilnærmet ny med svært gode kvaliter som store vindusflater, downlights i tak, terrasse på hele 88 kvm, kjøkken med integrerte hvitevarer som kaffemaskin og dampovn og god takhøyde for å nevne noe. Spennende og innholdsrik planløsning som trekker seg over 3.etasjer og holder gjennomgående høy standard i alle rom. Boligen inneholder romslig stue, lekkert kjøkken, tv-stue, 2 baderom, toalettrom, 4 fine soverom i hoveddel, 2 soverom i sokkelleilighet, gang og entré. I hoveddelen er det også en hybel med hybelkjøkken. I underetasjen er det en 3-roms sokkelleilighet som holder samme høye standard som resten av boligen og genererer gode leieinntekter i måneden.

Fra stuen og tv-stuen i 2.etasje er det utgang til stor veranda på hele 88 kvm! 28 kvm av verandaen har retning mot vest mens de resterende 60 kvm har retning syd. Her nyter du en utsikt av de sjeldne dag som natt og er helt spektakulært når nordlyset danser over Tromsø by !

Det er asfaltert adkomst til boligen og inn til garasjen som har plass til to biler. Garasjen er såpass romslig at man kan etablere verksted, "smørebu" eller bruke den til ekstra oppbevaringsplass.

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig nabolag som passer for folk i alle aldre og livssituasjoner. Kun en spasertur unna finner du fantastiske turområder med Fjellheisen og Tromsdalstinden som populære destinasjoner. Lysløypa skal du heller ikke gå langt for å møte på. Dagligvarehandelen Eurospar ligger i nærheten. Det er ca. 3 minutter med bil til Pyramiden kjøpesenter som har flere butikker, restauranter og caféer å by på.

For ytterligere informasjon eller visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 1248 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen har en fantastisk beliggenhet på naturlig høydedrag som sikrer en førsteklasses utsikt over sjøen og Tromsøya! Nabolaget er veletablert og barnevennlig, men passer for folk i alle aldre. I nærheten ligger Tromsdalstinden og Fjellheisen som to populære destinasjoner- alt etter hva som passer deg! Kun et steinkast unna finner du dagligvarehandel med post i butikk. Pyramiden kjøpesenter ligger en svipptur unna og du finner flere butikker, restauranter og caféer her. Barnehage og skole ligger kun et par gater bortenfor boligen.
Adkomst Asfaltert adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Tomten er beplantet med plen.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2015
Areal Primærrom: 215 kvm, Bruksareal: 310 kvm, Bruttoareal: 346 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 6, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Utvendig:
Taktekkingen er av betongtakstein og er besiktiget fra bakkenivå og fra terrassen.
Taktekking var snødekt på befaringsdagen og er dermed ikke vurdert. Renner og nedløp av plastbelagt stål.
Yttervegger som bindingsverkskonstruksjon med liggende bordkledning. Saltak med mønedrager av stål som er opplagret på stålsøyler mot gavlvegger.
Sperretak av tre. Vinduer av 3-lags energiglass med integrerte persienner i glassene i de fleste vinduene. Fabrikkmalt hovedytterdør. Verandadører med glassfelt. Hovedytterdør med låsesystem er skiftet i 2021.
Terrasse på 28 m² mot vest og 60 m² mot syd. Rekkverk av glass og stål. Utgang fra stue og tvstue. Den sydvendt terrasse er takkonstruksjon til underliggende garasje.
Markterrasse foran front/inngangsparti til u. og 1. etasje.
Tomten var snødekket på befaringen.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 16.03.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 24.04.2015.
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 19.05.2015.
Areal under garasje ikke søkt godkjent.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Etasje U: Vindfang, Stue/kjøkken, Bad/wc/vaskerom, Soverom, Soverom 2
Etasje 1: Bad/wc/dusj, Entré , Soverom m/minikjøkken, Gang med trapp, Dusj/wc/vaskerom, Soverom , Soverom 2, Soverom 3
Etasje 2: Stue , Kjøkken , Tv-stue, Wc

I tillegg er det flere boder/garderober i boligen.
Terrasse på 28 kvm mot vest og 60 kvm mot syd med utgang fra stue og tv-stue.
Markterrasse foran front/inngangsparti til u. etasje.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 20.09.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Fliser, laminat.
Vegg: Malte flater og fliser.
Himling: Malte flater.

Kjøkken:
2. etasje: Innredning med glatte hvite fronter, overskap med glassfelt. Benkeplate av kompositt. Hjørne med koketopp og ventilator. Integrert stekeovn, kombi damp/stek, mikro, kaffemaskin, oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap med isbitfunksjon.
1. etasje: Mini/hybelkjøkken innredet med koketopp og kjøleskap. Ventilator.
U. etasje: Innredning med glatte hvite fronter. Integrert stekeovn og kjøl/fryseskap. Kjøl/frys er ikke tilpasset til frontene. Kjøkkenøy med vask og koketopp. Ventilatorhette.
Fronter til kjøl/frys medfølger. (Lagret i bod).

Bad og vaskerom:
2. etasje: Veggmontert wc med innebygd cisterne. Heldekkende servant med underskap og speil med belysning. Vannfordelingsskap for vannbåren varme. Flislagt gulv. Malte veggflater. Avtrekksvifte i himling.
1. etasje: Dusjkabinett. Veggmontert wc med innebygd cisterne. Skyllekar. Opplegg til vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i himling.
1. etasje: Badekar. Dusjnisje med glassdør/vegger. Slukrenne, regnfall fra tak og handdusj. To servanter med innredning og speil med belysning. Veggmontert wc med innebygd cisterne. Badet er komplett flislagt og med mosaikk i dusj. Avtrekksvifte i vegg.
U. etasje: Badekar med dusjvegg. Gulvmontert wc. Heldekkende servant med speil. Opplegg til vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i himling. Lysskinner.

Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Øvrig:
Skap med automatsikringer. Skap for data. Skjult elektrisk anlegg.
Seriekoblet brannvarsling.
Panelstyring/app for varme og lys.
Lysskinner som grunnbelysning i stue/kjøkken i u. etasje.
Grunnbelysning med downlights i 1. og 2. etasje.
Avløpsrør av plast.
Balansert ventilasjon med gjenvinning.
Teknisk rom/bod i 1. etasje: Avtrekksvifte i himling. Varmesentral/bereder på 170/120 liter. Vannfordelingsskap. Sentralstøvsuger. Betonggulv med sluk.
Teknisk rom/bod i u. etasje: Varmtvannsbereder på 200 liter. Balansert ventilasjon med gjenvinning. Ventilasjonsenhet. Vannfordelingsskap med rør i rør system.
Skap med automatsikringer. Flislagt gulv med sluk.
Kablet for tv/nett på begge soverom i u. etasje.
Garderobekrok på ett soverom i 1. etasje.
Kabler for tv/nett: Stue, tv-stue, og stue 2. etg., hovedbad, og alle 4 soverom 1. etg. samt stue og begge soverom u. etg.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik

TG2:
Utvendig > Nedløp og beslag - Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier.
Utvendig > Veggkonstruksjon - Det er avvik:
På fasade mot nord har en lengde med kledningsbord på vegg avvik i forhold til resten av kledningen.
Hvorfor dette har oppstått er ukjent. Bilder fra oppføringstidspunktet viser at det ikke er montert svillemembran/grunnmurspapp mellom murkrone og bindingsverk.
Svillemembran funksjon er beskyttelse av grunnmurssviller i trevegger mot fuktighet samt danne en lufttett forbindelse mellom ytterveggen og grunnmurskrona.
Utvendig > Vinduer - Det er avvik:
Noen persienner i 4-5 vinduer har hengt seg opp. Låsemekanisme på vindu på det ene soverom i underetasjen er defekt.
Utvendig > Dører - Det er avvik:
Skjevt montert verandadør mot øst. Dørbladet henger litt med at det er åpning/skjevhet mellom karm og dørblad.
Utvendig > Balkonger, terasser og rom under balkonger - Det er påvist andre avvik:
Handløper (av tre) til rekkverket svaier ut (horisontalavvik) på de lengste strekkene. Utegulvets vanntette sjikt ligger ca. +-30 mm lavere enn dørterskelen. Anbefalt minimum er 50 mm.
Balkong/terrasse ligger over innredede boligrom (gang), og må behandles som risikokonstruksjon.
Erfaringsmessig gir konstruksjonsutforming økt fare for skader. Dette er ikke spesielt for denne boligen, men gjelder alle boliger med boligrom (eller garasje) under terrassen.
Innvendig > Overflater - Det er avvik:
Gulvfliser: Det er registrert noen fliser med for stort sprang. Sprangene er på ca. 1mm+. Gjelder ei flis på tv stue og et par fliser i gang.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn- Det er avvik:
Av info kan bjelkelaget mot underetasjen bestå av konstruksjonsvirke med dimensjonen 48x198 mm.
(Det er ikke verifisert at info medfører riktighet). Spennvidden mellom opplagringspunktene over del av stue/kjøkken i underetasjen er på over 3,95 meter, som betyr at bjelkelaget over del av stue/kjøkken i
underetasjen er noe underdimensjonert. Av tegninger er bjelkelaget montert med cc 40, som gir maks dimensjonerende avstand på 3,45 meter. Det er kravet om å unngå sjenerende svingninger og
rystelser som bestemmer den maksimale spennvidden, ikke bjelkenes styrke mot brudd. Lydmålinger er utført. Konklusjon var at bjelkelaget ikke tilfredsstilte kravene til luft og trinnlyd.
Det ble foretatt utbedring med lyd/brannhimlingen mot underetasjen, men det er ikke utført noen tiltak med selve bjelkelaget. Underdimensjonert del av bjelkelaget gis TG 2.
Innvendig > Rom Under Terreng - 2 - Det er påvist andre avvik:
Uinnredet rom under garasje: På bakveggen registres det avrenningsmerker et par steder oppe på veggen.
Området hvor fuktmerkene er synlig ligger under garasjeporten. Det registres også noen saltmerker på veggen og i dekket mot bilplassene.
Rommet er ikke ventilert. Ikke branntettet avkastrør fra kjøkkenventilator.
Innvendig > Innvendige trapper - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.
Det er avvik: Trappen er ikke forskriftsmessig utført. Trappen har for smale inntrinn. Opptrinn måles til 18 cm og inntrinn måles til 19,5 cm (minstekravet til inntrinn er
25 cm i ganglinjen). Det er for store lysåpninger i opptrinn. Kravet er 10 cm. Innfesting i øverste trinn er demontert for å få plass til montasje av grind for
barnesikring. Stålvangen til trappen er anlagt rett på plategulvet (under flisene).
Innvendig > Innvendige dører - Det er avvik:
EI30 dør til garasje er vindskjev oppe og nede. Døren tetter ikke tilstrekkelig mot pakninger og er dermed ikke gasstett.
Det er ikke montert flate terskler til alle dørene.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc/dusj - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
Gulvet er utført med storformat (60x60) fliser og med detaljfliser. Fallforholdene mot sluk (under badekaret) er ikke i henhold til forskrift. Gulvet er i hovedtrekk helt horisontalt, med unntak for gulvfeltet foran
døren, som har motfall mot terskel. Fallforholdene til sluk i dusjgruben er gode.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc/dusj - Det er avvik:
På sluken i dusjgruben skal det være en rist. Undere rengjøring ble risten mistet ned i avløpsrøret.
Avløpseffekten er redusert og over tid kan denne sperre for tilstrekkelig avrenning. Selger opplyser om at det er bestilt ny slukrist og vil bli levert innen kort tid av rørlegger for selgers regning.
Våtrom > Overflater Gulv > Dusj/wc/vaskerom- Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Gulvet er utformet med fall, men ikke tilfredsstillende i henhold til regelverket.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Dusj/wc/vaskerom - Sluket har begrenset inspeksjonsmulighet og er
dermed vanskelig å rengjøre. Sluken er ikke undersøkt (TGIU).
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/wc/vaskerom - Det er påvist andre avvik:
Skjevhet i veggen foran/ved inngangsdøren til badet.
Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/wc/vaskerom- Det er påvist skader på innredning.
Skade i front av baderomsinnredning.
Våtrom > Ventilasjon > Bad/wc/vaskerom - Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering.
Bad/wc/vaskerom i U. etasje: Badet har ikke flat terskel. Det vil dermed ikke være tilstrekkelig med luftgjennomstrømning inn til badet.
Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Gå til side Det er avvik: Skade i arm til en karusell. Ei dør må justeres. Et par små overflateskader, innvendig i langskapet.
Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken - Det er manglende mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken.
Bryter virker kun i en stilling.
Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc - Det er ikke påvist tilfredstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
Det er påvist riss/sprekker/skader i servant. Registrert en liten overflateskade i servanten. Selger opplyser om at ny servant og vil utbedres snarlig.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist avvik ifm understøttelsen av tanken. Provisorisk fundament på oppstablet fliser til bereder oppe.
Tekniske installasjoner > Vannbåren varme - Det er avvik: Noe uheldig løsning med sløyfene fra
fordelingsskapet. Disse er anlagt på garasjegulvet og deretter påført en påstøp. Løsningen har medført en nivåforskjell i gulvet.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - Isolerte grunnmurselementer er ikke tilfredsstillende tildekket utifra krav til brannsikring.
Gjelder for uinnredet rom under garasjen. Grunnmurselementer må tildekkes med ubrennbare materialer.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc/vaskerom - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
Det er avvik:
Gulvet er utført med normal/standard flisformat. Det er etablert noe/mindre fall, men fallforholdene mot sluk er ikke i henhold til forskrift. Videre er det registrert sprang i et par fliser.
Det er montert en inkassing eller brystning ved gulv til veggen mellom inngangsdøren og badekaret. Brystningen har skarpe kanter og vil være til fare for personskade.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 20.09.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Lysekroner i stue i 2. etg. medfølger ikke.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
El.gulvvarme i alle gulv i u. etasje.
Vannbåren gulvvarme i hovedbolig.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt samt i garasje.
Tomten Areal: 800 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Boligen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert 28.08.1996.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet.

Det er registrert pågående regulering i området.
Sentrale lover Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. ?

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Prisantydning 11 950 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring
Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en
rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages
uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss
har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige
rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på
help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på
Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for
Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 16.03.22
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 428 062,-
Formuesverdi sekundærbolig: 8 741 023,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 30 676,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Selger oppgir et strømforbruk på mellom 1000 kWh - 4000 kWh i mnd.
Adgang til utleie Boligen har sokkelleilighet som er godkjent for utleie.
Leieinntekter 21 000 pr. mnd
Sokkelleilighet leies i dag ut for kr. 14.500,-. Leieinntekter på kr. 21.000,- fordrer at hybel i hoveddelen leies ut.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1984/303683-2/97 Rettigheter iflg. skjøte
09.08.1984
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Fremtind Forsikring
Polisenummer: 13673258
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Midlertidig brukstillatelse
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående reguleringsplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger opplyser om at følgende endringer er gjort per 28.10.2022:
- Kaffemaskin er reparert
- Ny vannkran på kjøkken
- Badekarkranen er også byttet
- Ny rist i dusj
- Sentralstøvsugeren er reparert og fungerer nå som den skal
- Tørkesprekker i stue og tv stue er malt opp
- Det er lagt radonduk

Selger opplyser videre om at :
- Det er en muntlig avtale med nabo mot sør, om at nabo mot sør monterer nytt gjerde og at materialkostnader fordeles mellom nabo og denne eiendom.
- Trappen i hoveddelen ikke er iht. TEK-10 krav.
- Ettersom det er 3-lags vindu kan det enkelte dager dannes dugg på ytterside av vindusflater. Tilsvarende skjer med glassflater veranda med dugg/frostdannelse og at dette er normalt.
- Dagens rominndeling fraviker noe fra godkjente tegninger, og omhandler 1. etg. som i dag rommer hybel, gang til garasje og vaskerom - og at alle disse rom er opprinnelig godkjent som P-rom.

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 99457000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Broxvegen 9- En moderne enebolig med gjennomgående høy standard - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Velkommen til Broxvegen 9- En moderne enebolig med gjennomgående høy standard - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Dobbeltgarasje og rikelig med parkeringsplasser på eiendommen.
Dobbeltgarasje og rikelig med parkeringsplasser på eiendommen.
Fasade.
Fasade.
Her får du en usedvanlig vakker utsikt!
Her får du en usedvanlig vakker utsikt!
Fantastisk utsikt også fra veranda!
Fantastisk utsikt også fra veranda!
Planskisse 2.etasje
Planskisse 2.etasje
Planskisse 1.etasje
Planskisse 1.etasje
Planskisse 0.etasje
Planskisse 0.etasje
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Lys og åpen stue/spisestue med fantastisk utsikt!
Lys og åpen stue/spisestue med fantastisk utsikt!
Fra stuen er det utgang til veranda med en spektakulær utsikt over sjøen og Tromsøya
Fra stuen er det utgang til veranda med en spektakulær utsikt over sjøen og Tromsøya
Utsikten nyter du også godt av innendørs
Utsikten nyter du også godt av innendørs
Den gode takhøyden skaper god romfølelse og godt med pusterom
Den gode takhøyden skaper god romfølelse og godt med pusterom
Spisebordet finner sin naturlige plass i det åpne rommet- her har du panoramautsikt til alle dagens måltider
Spisebordet finner sin naturlige plass i det åpne rommet- her har du panoramautsikt til alle dagens måltider
De store vindusflatene slipper inn rikelig med sollys og gir rommet en behagelig atmosfære
De store vindusflatene slipper inn rikelig med sollys og gir rommet en behagelig atmosfære
Ved inngangen til kjøkkenet strekker kjøkkenøya seg utover og lager en naturlig spisesone med barstoler
Ved inngangen til kjøkkenet strekker kjøkkenøya seg utover og lager en naturlig spisesone med barstoler
Kjøkkenøya skaper også rom for sosialt samvær
Kjøkkenøya skaper også rom for sosialt samvær
Kjøkkenet har en eksklusiv innredning med lyse glatte fronter og en lys benkeplate. Overskap med downlights mot benk
Kjøkkenet har en eksklusiv innredning med lyse glatte fronter og en lys benkeplate. Overskap med downlights mot benk
Her finner du integrerte hvitevarer som kaffemaskin, stekeovn, dampovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser med isbitfunksjon!
Her finner du integrerte hvitevarer som kaffemaskin, stekeovn, dampovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser med isbitfunksjon!
I boligens 2.etasje er det etablert Tv-stue- også her er det store vindusflater som slipper inn mye dagslys
I boligens 2.etasje er det etablert Tv-stue- også her er det store vindusflater som slipper inn mye dagslys
Hovedsoverommet har en smart og åpen garderobeløsning
Hovedsoverommet har en smart og åpen garderobeløsning
Soverommet har flere møbleringsmuligheter
Soverommet har flere møbleringsmuligheter
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Hovedbadet ligger i 1.etasjen og har dobbel servant med underskuffer og stort speil med integrert belysning.
Hovedbadet ligger i 1.etasjen og har dobbel servant med underskuffer og stort speil med integrert belysning.
Badet er komplett flislagt med store fliser i en tidstriktig farge, samt mosaikkfliser i dusjen.
Badet er komplett flislagt med store fliser i en tidstriktig farge, samt mosaikkfliser i dusjen.
Både badekar og regndusj gir rommet skikkelig spafølelse.
Både badekar og regndusj gir rommet skikkelig spafølelse.
Toalettrom beliggende i 2. etasje.
Toalettrom beliggende i 2. etasje.
Baderom 2 ligger i 1. etasje og er utstyrt med dusjkabinett, veggmontert toalett og servant. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
Baderom 2 ligger i 1. etasje og er utstyrt med dusjkabinett, veggmontert toalett og servant. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
Gang med downlights i tak
Gang med downlights i tak
Entré av god størrelse med stor skyvedørsgarderobe som sikrer rikelig med oppbevaringsplass.
Entré av god størrelse med stor skyvedørsgarderobe som sikrer rikelig med oppbevaringsplass.
Trappen har et særegent uttrykk og setter inntrykket med en gang du kommer inn i boligen
Trappen har et særegent uttrykk og setter inntrykket med en gang du kommer inn i boligen
I boligens underetasje er det en utleiedel som er like moderne som hoveddelen. Store vindusflater er også en gjennganger her nede
I boligens underetasje er det en utleiedel som er like moderne som hoveddelen. Store vindusflater er også en gjennganger her nede
Kjøkken med kjøkkenøy, god oppbevaringsplass og rikelig med arbeidsplass på benken. På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer
Kjøkken med kjøkkenøy, god oppbevaringsplass og rikelig med arbeidsplass på benken. På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer
Leiligheten har to soverom- her er ett
Leiligheten har to soverom- her er ett
Soverom 2 i hybelen
Soverom 2 i hybelen
Baderom i hybel med opplegg for vaskemaskin
Baderom i hybel med opplegg for vaskemaskin
Stor garasje med god plass for parkering av to biler
Stor garasje med god plass for parkering av to biler
Dronefoto.
Dronefoto.
Rekkverket på veransaen er av glass slik at du har fantastisk utsikt uantsett hvor du befinner deg!
Rekkverket på veransaen er av glass slik at du har fantastisk utsikt uantsett hvor du befinner deg!
En spasertur unna ligger Fjellheisen- en tur som passer for alle både på hverdager og som en helgetur
En spasertur unna ligger Fjellheisen- en tur som passer for alle både på hverdager og som en helgetur
Fra stuen er det utgang til en meget stor balkong hvor du har mulighet til å etablere hyggelige sosiale soner eller en jacuzzi- kanskje begge deler?
Fra stuen er det utgang til en meget stor balkong hvor du har mulighet til å etablere hyggelige sosiale soner eller en jacuzzi- kanskje begge deler?
Totalt er verandaen på 88 kvm derav 28 kvm mot vest og 60 kvm mot syd!
Totalt er verandaen på 88 kvm derav 28 kvm mot vest og 60 kvm mot syd!
Solen har ikke ett eneste hinder før den treffer verandaen og du vil derfor ha fantastiske solforhold store deler av dagen i sommerhalvåret
Solen har ikke ett eneste hinder før den treffer verandaen og du vil derfor ha fantastiske solforhold store deler av dagen i sommerhalvåret
De majestetiske fjellene titter frem i det fjerne
De majestetiske fjellene titter frem i det fjerne
Boligen sett fra høstsesongen.
Boligen sett fra høstsesongen.
Flott beliggenhet på naturlig høyde i et veletablert og barnevennlig område
Flott beliggenhet på naturlig høyde i et veletablert og barnevennlig område
Tromsøya skinner frem på solrike dager- her kan du også få med deg innseilingen til Tromsø havn
Tromsøya skinner frem på solrike dager- her kan du også få med deg innseilingen til Tromsø havn
Beliggenhet
Beliggenhet
Kort veg over til Tromsøya
Kort veg over til Tromsøya
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde