Lenangsveien 1483

Nord-Lenangen

Soverom
4 stk
Størrelse
193m2
Prisantydning
4 200 000,-

Lenangsveien 1483 - En innholdsrik og fantastisk beliggende enebolig!  Boligen fremstår romslig og flott med flere stuer, 4 soverom, 2 bad, vaskerom og rikelig med lagringsplass. Herlige uteområder med stor terrasse, balkong og Lyngens spektakulære natur som nærmeste nabo. I tillegg følger det med to isolerte lavvoer med vedfyring. Fantastisk beliggenhet like ved havet og Lyngsalpene. Området er et eldorado for friluftsfolk og skikjørere, og det er etablert scooterløype rett bak huset. Kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikk og fergekai. Til Tromsø tar det ca 1 time og 40 min. Kvaliteter verdt å nevne:  Strålende sol- og utsiktsforhold. Stor dobbelgarasje. Umiddelbar nærhet til flotte turområder i fantastiske omgivelser. Kontakt megler i forkant av visning for å avtale tid. ... Les mer

Prisantydning: 4 200 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 182m2
Bruksareal: 193m2
Soverom: 4
Byggeår: 2009

Se full beskrivelse

Eiendom Lenangsveien 1483
9068 Nord-lenangen
Oppdragsnummer 52-20-0404
Totalvurdering Lenangsveien 1483 - En innholdsrik og fantastisk beliggende enebolig!

Boligen fremstår romslig og flott med bl.a. store oppholdsrom, flere stuer, 4 soverom og rikelig med lagringsplass. Inngangsparti med stor hall med tilknytning til både garderoberom og bod. Stue med naturlige soner for møblering. Rommet har stilig utforming og de store vindusflatene har nydelig utsikt utover havet. Stort kjøkken med kjøkkenøy som bidrar til gode og praktiske arbeidsforhold. Kjøkkenet har egen spisestue og spiskammer med god oppbevaringsplass.

Fire romslige soverom hvorav et ligger i 1. etasje og tre i 2. etasje. Soverommene har plass for garderobeskap og vender alle ut mot stille og rolige omgivelser. Flislagt bad i både 1. og 2. etasje. Badet i 2. etasje har både dusjhjørne, badekar og rikelig med skapplass. Badet har antatte skader og kjøper bør være forberedt på en oppgradering. For øvrig har boligen god lagringsplass i flere boder.

Herlige uteområder med stor terrasse, balkong og Lyngens spektakulære natur som nærmeste nabo. Terrassen har nydelig utsikt utover havet og går rundt nesten hele huset slik at man kan flytte seg etter sol og værforhold. Balkongen i 2. etasje byr på den samme nydelige utsikten og gode solforhold. Eiendommen har blitt benyttet som basecamp i forbindelse med turistvirksomhet og det følger også med to isolerte lavvoer med vedfyring.

Fantastisk beliggenhet like ved havet og Lyngsalpene. Området er et eldorado for friluftsfolk og skikjørere, og det er etablert scooterløype rett bak huset. Fra eiendommen er det en kort kjøretur til skole og barnehage (ca 5 min), dagligvarebutikk (ca 6 min) og fergekai (ca 30 min) med forbindelse til Tromsø. Til Tromsø tar det ca 1 time og 40 min.

Eiendommen har kvaliteter som gjør den like funksjonell som familiebolig og fritidssted.

Kvaliteter verdt å nevne:
- Fiber
- Strålende sol- og utsiktsforhold
- Stor dobbelgarasje og plass for ca 10 biler på egen tomt
- Umiddelbar nærhet til flotte turområder i fantastiske omgivelser
- Kort vei til skole, barnehage, dagligvare og fergeforbindelse til Tromsø

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 111 bnr. 87 i Lyngen kommune
Beliggenhet Området er Storskabergneset, som ligger mellom Sør-Lenangen og Nord-Lenangen. Det er ca. 3 mil nord for fergeleiet på Svensby. Området har spredt bebyggelse av eneboliger og fritidseiendommer. Området er vestvendt og har lang solgang. Det er panorama utsikt over fjorden med skipsleia nord-sør. Det er gode muligheter for friluftsliv, året rundt. Det er kort avstand til skuterløype, kunstgressbane, dagligvarebutikk, barnehage og skole.
Adkomst Eiendommen har egen, gruslagt adkomst fra Lenangsvegen
Tomt/beskaffenhet Vestvendt tomt hellende og kupert terreng. Tomten er delvis opparbeidet med plen og delvis naturtomt. . Gårdsplass er gruslagt og har biloppstillingsplass for mange biler. Det er belegningsstein fra gårdsplass til hovedinngang. Det er stor terrasse rundt boligen. Det er 2 plassbygde lavvoer, bod og utedo på tomten.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår Enebolig: 2009
Garasje: 2009
2 lavvoer, bod og utedo: 2015

Garasje modernisert i 2018.
Areal Primærrom: 182 kvm, Bruksareal: 193 kvm, Bruttoareal: 213 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 6
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongfundament. Ringmur med betongdekket er gulvet i 1.plan.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Yttervegger er av 6" bindingsverk, krysslektret og isolert med 15 + 5 cm, ifølge byggeskikk. Utvendig kledning er malt trepanel. Etasjeskille er trebjelkelag. Takoverbygd hovedinngang. Yttertrapp og terrasse er av imp. materialer.

Dører og vinduer
Vinduer har 3-lags og 2-lags glass. Det er montert utvendige sprosser og innvendige persienner. 2-fløyet hovedinngangsdør er fabrikkmalt og har glassfelt. Kjøkken og soverom i 1.plan og loftstue har fabrikkmalte balkongdører med glassfelt. Innerdører er formpresset og fabrikkmalt. Innvendig trapp har malte vanger og beiset furutrinn.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform med arker. Konstruksjonen er prefabrikkerte A-takstoler og sperrer. Taktekket er stålplater med panneprofil og ru overflate. Takrenner og nedløp er av stål.
Selger opplyser at det mangler noen plater på taket.

Bygg B: 44 m² frittstående dobbelgarasje med 17 m² isolert loft.
Betonggulv i 1.plan. Grunnmur er av lettklinkerblokker. Yttervegger er av 6" bindingsverk. Utvendig kledning er malt trepanel. 2 isolerte leddporter av metall med el.åpner. Fabrikkmalt ytterdør har glassfelt. Saltakform. A-takstoler med isolert og panelt skrå himling. Taktekket er stålplater med panneprofil og ru overflate. Takrenner er av stål. Loftet har egen inngang via utvendig trapp. Det er malt ytterdør og vindu i røst.
Bygg C: 2 lavvoer, utedo med dusjkabinett og sportsbod. Lavvoene er 6-kantet og isolert. Det er glass i taket. Ovn er montert. Lavvoene har gode muligheter for overnatting. Utedo og bod er uisolerte trebygg.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Eivind Arne Guneriussen datert 05.04.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 02.04.2009.
Innhold Inngår i p-rom:
1.etasje: Stue, kjøkken, soverom/trimrom, bad, vaskerom/tek.rom og gang med trapp.
2.etasje: Loftstue, 3 soverom og bad

I tillegg har boligen en stor terrasse rundt boligen.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Eivind Arne Guneriussen datert 05.04.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Himlinger: Malte flater, fabrikkmalt trefiberpanel
Vegger: Malte flater, tapet, fliser, våtromspanel
Gulv: Laminat, tregulv, fliser

Kjøkken
Lys innredning med profil og eik benkeplate. Benkeplate har fuktmerke. Fliser på vegger over kokeplass. Oppvaskkum er av porselen og har riss i overflate. Integrert koketopp med induksjon, stekeovn, micro, oppvaskmaskin og kjøl/frys. ventilator er hjørnemontert i hette. Det er kjøkkenøy med arbeidsplass, skuffer og skap.

Bad og vaskerom
Bad i 2.etasje: Fliser på gulvet med gulvvarme. Det er elvestein på gulvet i dusjnisje. Fliser på vegger. Det er tegn til riss i flisefuger i dusj. Dette kan være tegn til skjult fuktskade. Det anbefales montert dusjkabinett og dermed begrense videre fuktskadeutvikling. Innredning av furu har ovenpå montert servant og speil med overbelysning. Vegghengt WC. Hjørnebadekar har dyser. Dusjnisje. Avtrekk. Downlights i himling.
Bad i 1.etasje : Fliser på gulvet med gulvvarme. Fliser på vegger. Lys innredning har heldekkende servantplate og speil med overbelysning. Vegghengt WC. Dusjhjørne. Avtrekk. Downlights i himling. Fuktsøk utført i våtrommet og det er ingen spesielle anmerkninger.
Vaskerom/tek.rom: Fliser på gulvet. Våtromspanel på vegger. Lys innredning har nedfelt skyllekar i laminat benkeplate. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekk
Fuktsøk utført i våtrommet og det er ingen spesielle anmerkninger.

Øvrig
Boligen er tilknyttet Fiber-kabel.
Elektrisk anlegg: Boligen har skjult elektrisk anlegg. El.skap med automatsikringer, jordfeilbryter, overbelastningsvern og fjernavlesbar måler. Det er montert downlights i himlinger.
VVS: Vannrør er av plast i rør-i-røropplegg. Sentral og stoppekraner er montert i vaskerom. Avløp er av plast. Vannbåren gulvvarme i plastrør. Sentral og pumpe er montert i vaskerom. 2-delt varmtvannsbereder med 170 l og 150 l drifter tappevann og gulvvarme. Eier opplyser at styringssentral er defekt og bør skiftes. Det bør også påregnes skiftning av varmtvannsbereder samtidig.
Møblering/utstyr Selgere opplyser at de planlegger å selge alt inventar før flytting. Ta kontakt med megler for avtale.
Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming er vannbåren gulvvarme i 1.plan. Det er styrt med termostater i oppholdsrom. Eier opplyser at styringssentral er defekt og bør skiftes. Det bør også påregnes skiftning av varmtvannsbereder samtidig. Gulvvarme kan brukes uten kontroll av termostater. El.peis er montert i stue. Ellers er det ventilasjon med varmegjenvinning. Sentral er montert i bod i 2.plan.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Dobbelgarasje og gårdsplass med biloppstillingsplass for ca 10 biler.
Tomten Areal: 1 476 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Privat vann fra felles brønn, sammen med naboer. Privat avløp til septik. Adkomst fra offentlig vei.
Regulering Eiendommen er regulert til spredt boligbebyggelse, jfr. kommuneplan med planidentifikasjon 1938201701.
Sentrale lover Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. ?

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Prisantydning 4 200 000,-
Overtagelse Overtakelse kan finne sted fra og med 02.04.2023, med mindre noe annet avtales med selger.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Eivind Arne Guneriussen den 08.10.20
Takster og verdier Teknisk verdi 5 307 000,-
Verdi takst 4 200 000,-
Formuesverdi Formuesverdi er bestilt, men ikke mottatt fra Skatt Nord.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 3 534,- pr. År.

Renovasjon faktureres av Avfallsservice AS. Avfallsservice AS opplyser at standard abonnement for renovasjon ligger på kr 4.251,- pr år og tømming av Septik annet hvert år ligger på kr 1.080,-.
Energiforbruk Selger opplyser om en årlig strømkostnad på kr. 12 000.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2004/3892-2/97 Fredningsvedtak
09.03.2004
Forskrift om vern av Lyngsalpan
Landskapsvernområde/Ittugaissaid Suodjemeahcci i
Balsfjord, Lyngen, Storfjord og Tromsø kommune
Fastsatt ved Kronprinsregentens resolusjon av 20.02.2004 i
medhold av lov av 19. juni 1970 nr. 63 om naturvern § 5, jf.§ 6
og §§ 21, 22 og 23. Fremmet av Miljøverndepartementet.
Feilaktig slettet
Rettet etter tingl. §18
16.07.2018. Arkivref. 18/36172-1
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/557833-2/200 Best. om vann/kloakkledn.
07.07.2008
rettighetshaver:Knr:5424 Gnr:111 Bnr:87
Bestemmelse om vannrett

2008/557833-3/200 Bestemmelse om veg
07.07.2008
rettighetshaver:Knr:5424 Gnr:111 Bnr:87

2014/703048-1/200 Erklæring/avtale
22.08.2014
rettighetshaver:Knr:5424 Gnr:111 Bnr:31
rettighetshaver:Knr:5424 Gnr:111 Bnr:35
rettighetshaver:Knr:5424 Gnr:111 Bnr:42
rettighetshaver:Knr:5424 Gnr:111 Bnr:47
rettighetshaver:Knr:5424 Gnr:111 Bnr:53
rettighetshaver:Knr:5424 Gnr:111 Bnr:87
Bruksrett til brønn
Med flere bestemmelser

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF forsikring
Polisenummer: SP1594786.4.1
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Ferdigattest
Utnitt av kommuneplan
Matrikkelrapport
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Sammendrag fra takstmann:
Enebolig med ferdigattest: 02.04.2009. Boligen fremstår med tidsaktuelle materialvalg, overflater, innredninger og utstyr. Overflater er fra byggeår og er noe slitt. Boligen har vannbåren gulvvarme og det er feil med styringssystemet. Dette bør påregnes skiftet. Badet i 2.plan har avvik på flisefuger i dusj. Dette kan tyde på skjulte fuktskader. Det anbefales utbedring og montering av dusjkabinett. Det er tørre fuktmerker i himling i kjøkkenet, som ligger under badet. Søk med fuktindikator viste ikke forhøyede verdier i området. Garasje har isolert loft. Det mangler en del innvendig kledning/panel på vegger.

Selger opplyser følgende:
- Tidligere vannlekkasje fra antatt tak utvendig/bad i 2.etasje til kjøkken i 1. etasje. I forbindelse med skaden har eier fått utarbeidet en skaderapport fra forsikringsselskapet IF datert 06.09.2018. Skaderapporten ligger vedlagt salgsoppgaven. Selger har ikke utbedret skade og uavhengig takstmann engasjert i forbindelse med salg har søkt med fuktindikator i skadeområde uten å finne forhøyede verdier og har ikke funnet noen taklekkasje (se vedlagt verditakst). Kjøper bør uavhengig av dette være forberedt på en utbedring.
- Boligen har mer slitasje enn vanlig, da den har vært brukt som basecamp for turister, og antar derfor at boligen har behov for generell oppussing. I tillegg må det byttes e-regulering av gulvvarme og i den forbindelse mest sannsynlig varmtvannsbereder også.
- Balkong i 2.etasje må festes, evt byttes ut.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 77691500

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Lenangsveien 1483
Velkommen til Lenangsveien 1483
Fra boligen har man nydelig utsikt og strålende sol- og utsiktsforhold.
Fra boligen har man nydelig utsikt og strålende sol- og utsiktsforhold.
Fantastisk utsikt fra balkongen.
Fantastisk utsikt fra balkongen.
Boligen ble oppført i 2009 og ligger naturskjønt til i Nord-Lenangen. Området byr på fantastisk natur som er viden kjent for sine spektakulære fjell og nordlys.
Boligen ble oppført i 2009 og ligger naturskjønt til i Nord-Lenangen. Området byr på fantastisk natur som er viden kjent for sine spektakulære fjell og nordlys.
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Velkommen inn - Lys og romslig entré gir et godt førsteinntrykk av boligen.
Velkommen inn - Lys og romslig entré gir et godt førsteinntrykk av boligen.
Eget garderoberom tilknyttet hallen.
Eget garderoberom tilknyttet hallen.
Praktisk vaskerom tilknyttet hallen og badet i 1. etasje.
Praktisk vaskerom tilknyttet hallen og badet i 1. etasje.
Stuen fremstår meget romslig og har naturlige soner til møblering.
Stuen fremstår meget romslig og har naturlige soner til møblering.
Store vindusflater slipper inn rikelige mengder med naturlig lys til rommet.
Store vindusflater slipper inn rikelige mengder med naturlig lys til rommet.
Peisen bidrar som en naturlig og behagelig oppvarmingskilde i boligen.
Peisen bidrar som en naturlig og behagelig oppvarmingskilde i boligen.
Spisestuen har stilig utforming og nyter fantastisk utsikt utover havet.
Spisestuen har stilig utforming og nyter fantastisk utsikt utover havet.
Stort kjøkken med kjøkkenøy som bidrar til praktiske og gode arbeidsforhold.
Stort kjøkken med kjøkkenøy som bidrar til praktiske og gode arbeidsforhold.
Rikelig med skap- og benkeplass.
Rikelig med skap- og benkeplass.
Oppvaskkum er laget i porselen - over koketopp er det fliser på vegg som gir en flott finish.
Oppvaskkum er laget i porselen - over koketopp er det fliser på vegg som gir en flott finish.
Kjøkkenet er utstyrt med integrert induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys.
Kjøkkenet er utstyrt med integrert induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys.
Ekstra sitteplass på kjøkken.
Ekstra sitteplass på kjøkken.
Badet i 1. etasje er utstyrt med servant, dusjnisje, og toalett.
Badet i 1. etasje er utstyrt med servant, dusjnisje, og toalett.
Badet i 2.etasje er utstyrt med dusjnisje, vegghengt toalett, badekar og servant
Badet i 2.etasje er utstyrt med dusjnisje, vegghengt toalett, badekar og servant
God skapplass.
God skapplass.
Boligen har til sammen fire soverom.
Boligen har til sammen fire soverom.
Soverommene fremstår romslig og vender alle ut mot stille og rolige omgivelser.
Soverommene fremstår romslig og vender alle ut mot stille og rolige omgivelser.
Praktisk skyvedørsgarderobe med god lagringsplass.
Praktisk skyvedørsgarderobe med god lagringsplass.
lenangs
lenangs
Loftstue i 2. etasje.
Loftstue i 2. etasje.
Loftstuen kan innredet som feks TV-stue eller hjemmekontor. Utgang til balkong.
Loftstuen kan innredet som feks TV-stue eller hjemmekontor. Utgang til balkong.
Soverommet i 1. etasje er i dag innredet som treningsrom.
Soverommet i 1. etasje er i dag innredet som treningsrom.
Terrassen har nydelig utsikt utover havet og går rundt nesten hele huset slik at man kan flytte seg etter sol og værforhold.
Terrassen har nydelig utsikt utover havet og går rundt nesten hele huset slik at man kan flytte seg etter sol og værforhold.
Stor dobbelgarasje og plass for ca 10 biler på egen tomt.
Stor dobbelgarasje og plass for ca 10 biler på egen tomt.
Eiendommen har to isolerte lavvoer med vedovn og plass for forskjellig innredning.
Eiendommen har to isolerte lavvoer med vedovn og plass for forskjellig innredning.
I området er det et rikt dyre- og fugleliv med bl.a mye ørn!
I området er det et rikt dyre- og fugleliv med bl.a mye ørn!
Velkommen til Lenangsveien 1483 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Velkommen til Lenangsveien 1483 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Selgers eget foto
Selgers eget foto
Selgers eget foto
Selgers eget foto
Selgers eget foto
Selgers eget foto
Selgers eget foto
Selgers eget foto
Selgers eget foto
Selgers eget foto
Selgers eget foto
Selgers eget foto